Συμβουλές

Βρείτε γυναικεία ρούχα online και εντυπωσιάστε σε κάθε σας εμφάνιση

Τα όμορφα ρούχα δίνουν στον κάθε άνθρωπο δυναμισμό, αυτοπεποίθηση, και αίσθημα υπεροχής. Ειδικότερα για τις γυναίκες, η διαδικασία επιλογής του κατάλληλου ενδύματος που αντιπροσωπεύει τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά τους, είναι μεγάλη υπόθεση. Ποτέ μια γυναίκα δε θα βιαστεί να κάνει μια αγορά, και θα εξερευνήσει πολλές επιλογές πριν καταλήξει σε αυτή που την κολακεύει περισσότερο.

9+1 τρόποι αποφυγής τραυματισμών στο Μαραθώνιο

Ο 38ος Μαραθώνιος της Αθήνας, στις 13-14 Νοεμβρίου είναι γεγονός και η δημιουργία ενός αγωνιστικού περιβάλλοντος, που θα παρέχει στον αθλητή τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια, αποτελεί έναν από τους πρωταρχικούς στόχους.

Το τοξικό νέφος απο τις πυρκαγιές θα μας επιβαρύνει για περισσότερο απο έναν μήνα

Σήμα κινδύνου εξέπεμψε η Γ.Γ. Πρωτοβάθμιας Υγείας, και μέλος Δ.Σ Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά, Βαρβάρα Ανεμοδουρά αναφερόμενη στις συνέπειες που θα έχει στην υγεία μας το νέφος από τις φωτιές που καίνε για έβδομη μέρα στη χώρα.

Συμβουλές από το Υπουργείο Υγείας για τον καύσωνα

Με εγκύκλιό του το υπουργείο Υγείας δίνει οδηγίες ενημέρωσης και πρόληψης για τον επικείμενο καύσωνα που θα είναι μεγάλος σε διάρκεια και το θερμόμετρο αναμένεται να ξεπεράσει τους 40 βαθμούς Κελσίου. 

Προδιαβήτης: Πότε έχουμε προδιαβήτη; Γιατί είναι σημαντικό να το γνωρίζουμε;

Της Δρ. Θεοδώρας Κολοκυθά

Ο προδιαβήτης αποτελεί μια μεταβολική διαταραχή, στην οποία το σάκχαρο του αίματος είναι σε υψηλότερο επίπεδο από το φυσιολογικό αλλά όχι τόσο υψηλό ώστε να τεθεί η διάγνωση του διαβήτη. Η διαταραχή μπορεί να παρατηρηθεί στο σάκχαρο νηστείας (IFG) ή/και δύο ώρες μετά τα γεύματα (IGT).

Dreamy Kitchen: Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στις ιταλικές κουζίνες και τις κλασικές κουζίνες;

Η κουζίνα είναι η καρδιά του κάθε σπιτιού. Είναι ένας χώρος που εμπνέει τον κάθε άνθρωπο με διαφορετικό τρόπο. Δεν είναι απλώς ένας χώρος στο σπίτι για να μαγειρεύουμε, αλλά ένας χώρος που προκαλεί τη δημιουργικότητα, τη φαντασία, και την θαλπωρή. Οικογένειες και φίλοι μαζεύονται στις κουζίνες για να μαγειρέψουν, να πουν ένα μυστικό την ώρα που βάζουν ένα ποτήρι κρασί, και φυσικά δεν είναι μόνο γυναικεία υπόθεση πια. Επιπλέον, οι εντυπωσιακές και σύγχρονες κουζίνες ανεβάζουν τη συνολική αισθητική ενός σπιτιού και δίνουν έξτρα πόντους στην ζεστή ατμόσφαιρα.

Πασχαλινή διακόσμηση: Πώς να προσθέσετε στο σπίτι σας χαρούμενες ανοιξιάτικες πινελιές

Η πασχαλινή διακόσμηση στο σπίτι είναι ο καλύτερος τρόπος να υποδεχτούμε την άνοιξη και να γεμίσουμε τον χώρο με χαρούμενες πινελιές και όμορφα χρώματα. Τι θα χρειαστούμε, για να διακοσμήσουμε το σπίτι μας εύκολα και οικονομικά για το Πάσχα; Λουλούδια, πασχαλινά αυγά και φυσικά το σύμβολο αυτής της γιορτής, τον πασχαλινό λαγό.

Μίσθωση από το Α: Οδηγός Μισθώσεων από την Δικηγόρο Μαρία Στρατηγού

Της Μαρίας Στρατηγού

Στη μισθωτική σχέση πρέπει να κατανοήσουν τα συμβαλλόμενα μέρη, εκμισθωτής μισθωτής, ότι όσα περισσότερα ρυθμίζουν με την έγγραφη συμφωνία τόσο αποφεύγουν στο μέλλον διενέξεις. Πρέπει να μάθουμε να πράττουμε στην λογική του  Προμηθέα, να προλαμβάνουμε.

Σελίδα 1 από 11