Συμβουλές

Ζεστό Aperol: Το νέο μας αγαπημένο κοκτέιλ για τα βράδια του χειμώνα

Μέχρι τώρα όλοι, από την Ιταλική Ριβιέρα μέχρι το αγαπημένο μας συνοικιακό μπαρ, γνωρίζουν το Aperol Spritz. Είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά κοκτέιλ του καλοκαιριού και δικαίως αν με ρωτάτε.

Η Δρ. Αλεξάνδρα Γεωργίου μας εξηγεί πως θα θέσουμε «έξυπνους» διατροφικούς στόχους ώστε να τους πετύχουμε

Άρθρο της Δρ. Αλεξάνδρας Γεωργίου

Αρχή του νέου έτους και όλοι θέτουμε τους στόχους μας, με αισιοδοξία ότι αυτή τη χρονιά θα τους πετύχουμε, σε αντίθεση ενδεχομένως με τις προηγούμενες χρονιές που ίσως ξεκινήσαμε εξίσου δυναμικά, αλλά στη συνέχεια κάπου λοξοδρομήσαμε.

3 κορυφαία brands στην υπηρεσία της ομορφιάς

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και κάθε γυναίκα επιθυμεί να είναι όμορφη και λαμπερή. Οι βραδινές έξοδοι, τα ρεβεγιόν και γενικότερα η εορταστική ατμόσφαιρα, απαιτούν επιδερμίδα νεανική και σφριγηλή που ακτινοβολεί.

Η Δρ. Αλεξάνδρα Γεωργίου μάς εξηγεί γιατί η υγιεινή διατροφή χρειάζεται ευελιξία για να γίνει τρόπος ζωής

Άρθρο της Δρ. Αλεξάνδρας Γεωργίου

Ανέκαθεν υπήρχε η αντίληψη ότι υγιεινή διατροφή σημαίνει ακριβή διατροφή και ότι, το να ξεκινάς ένα πρόγραμμα διαιτολογικής παρακολούθησης, συνεπάγεται, εκτός από χρόνο, και κόστος.

Διαχείριση Social Media – 5 Τρόποι για να ξεχωρίσετε

Με τα χρόνια, οι πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης έγιναν ένα από τα πιο σημαντικά κανάλια προσέγγισης πιθανών πελατών, αύξησης της προβολής της επωνυμίας και εκτέλεσης επιτυχημένων καμπανιών μάρκετινγκ.