Συμβουλές

Τι είναι το Drosera ομοιοπαθητικό και πως μας ωφελεί;

Τι είναι το Drosera ομοιοπαθητικό και πως μας ωφελεί;

Το φυτό Δροσέρα ή αλλιώς στρογγυλόφυλλος είναι ένα εξαιρετικό ομοιοπαθητικό φάρμακο που ενδείκνυται για προβλήματα του αναπνευστικού συστήματος.

Το Drosera ομοιοπαθητικό φυτό μπορεί να βρεθεί σε πολλές περιοχές του κόσμου, όπως η Ευρώπη. Ευδοκιμεί σε ανοιχτό και ηλιόλουστο περιβάλλον.

Αυτό το φυτό είναι γνωστό για τις αφροδισιακές αλλά και γενικότερα ευεργετικές του ιδιότητες από παλιά. Χρησιμοποιείται για την ανακούφιση προβλημάτων του αναπνευστικού συστήματος και διαθέτει αντιβιοτικά, αντιβακτηριδιακά, αντισπασμωδικά και υπογλυκαιμικά στοιχεία. Το Drosera ομοιοπαθητικό συλλέγεται και αποξηραίνεται για μελλοντική χρήση.

Αν επιθυμείτε να ανακουφίσετε προβλήματα στο αναπνευστικό σας σύστημα και όχι μόνο τότε δοκιμάστε προϊόντα με Drosera ομοιοπαθητικό που θα βρείτε στο Thinkpharmacy.

Πού χρησιμοποιείται;

Αυτό το βότανο είναι εξαιρετικά χρήσιμο για προβλήματα όπως το άσθμα, η βρογχίτιδα, ο κοκκύτης και ο επίμονος βήχας, αλλά και για το έλκος στομάχου. Το Drosera ομοιοπαθητικό βοηθάει στην αναπνοή, χαλαρώνει τους μύες της τραχείας και ανακουφίζει. Είναι εξαιρετικά χρήσιμο για χρόνια βρογχίτιδα ή άσθμα.

Επιπλέον, η δροσέρα είναι πολύ αποτελεσματική κατά του στρεπτόκοκκου, του σταφυλόκοκκου αλλά και του πνευμονιόκοκκου λόγω της ουσίας πλουμπαγίνης.

Είναι ασφαλές;

Φυσικά, είναι ένα βότανο που παίρνουμε απευθείας από τη φύση. Μπορείτε να βρείτε σκευάσματα Drosera στο Thinkpharmacy για κάθε χρήση που επιθυμείτε. Ωστόσο, η χρήση του αντενδείκνυται σε εγκύους ή θηλάζουσες, και σε άτομα με αλλεργία στο βότανο ή κάποιο από τα συστατικά του. Πάντα να συμβουλεύεστε τον θεράποντα ιατρό σας πριν δοκιμασετε τη λήψη Drosera. Διακόψτε τη χρήση και επικοινωνήστε με τον γιατρό σας αν παρουσιαστούν παρενέργειες όπως σφίξιμο στο στήθος, αναπνευστικές δυσλειτουργίες, εξάνθημα, ή πρησμένο δέρμα.

Blesstia Synthesis Drosera 109

Βρείτε στο Thinkpharmacy το θαυματουργό αυτό σκεύασμα με ομοιοπαθητικό Drosera για να υποστηρίξετε τον οργανισμό σας κατά την έμμηνο ρύση. Πολλές γυναίκες δυσκολεύονται με την περίοδό τους, και η δροσέρα έχει αποδειχθεί πως διευκολύνει τη δυσμηνόρροια, τον πόνο, και άλλα προβλήματα που σχετίζονται με την περίοδο.

Σιρόπι A.Vogel Drosinula

Το σιρόπι από φρέσκους βλαστούς Drosera rotundifolia, Hedera helix, Piceae abietis(δροσερά, κισσός, άγριο έλατο) είναι πολύ αποτελεσματικό αν αντιμετωπίζετε προβλήματα στο λαιμό, τους πνεύμονες, ή τις αναπνευστικές οδούς.

Η δροσέρα καταπραΰνει όλα τα θέματα που σχετίζονται με το αναπνευστικό σύστημα ενώ τα υπόλοιπα συστατικά του σκευάσματος λειτουργούν συνδυαστικά για γρηγορότερη θεραπεία. Ο κισσός θεραπεύει τις καταρροικές καταστάσεις της περιοχής των παραρρινικών κόλπων αφού ρευστοποιεί τις εκκρίσεις. Το άγριο έλατο ανακουφίζει το ερεθισμένο ανώτερο αναπνευστικό σύστημα αφού περιέχει ρητίνη, αιθέριο έλαιο, τερπένια, και τανίνη.

Στο Thinkpharmacy θα βρείτε τα καλύτερα σκευάσματα με Drosera για να απαλλαγείτε από τις παραπάνω ενοχλήσεις με απόλυτα φυσικό τρόπο χωρίς τη λήψη φαρμάκων.