Οι Άνθρωποι του Αλίμου

Ο συνθέτης Βασίλης Δαραμούσκας μιλά στο Alimos Online και αναφέρει πως «είναι ευλογία να κάνεις το χόμπι σου επάγγλεμα»

O συνθέτης Βασίλης Δαραμούσκας βρίσκεται πίσω από επιτυχίες γνωστών καλλιτεχνών όπως ο Νίκος Οικονομόπουλος, Νίκος Μακρόπουλος, Βασίλης Καρράς, Ελένη Καρουσάκη, Νότης Σφακιανάκης, Πάνος Κιάμος, Ηλίας Βρεττός, Χάρης Ακριτίδης και πολλοί ακόμα.

Τιμητική πλακέτα στον Χρήστο Αντωναρόπουλο απένειμε ο ΘΟΠAΑ

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023, στη θεατρική σκηνή «Κάρολος Κουν» ο Θουκυδίδειος Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού Αλίμου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του και απένειμε τιμητικές πλακέτες σε ανθρώπους του Αλίμου που προσφέρουν στον πολιτισμό και τον αθλητισμό.

Τιμητική πλακέτα στον Θωμά Μαύρο απένειμε ο ΘΟΠΑΑ

Την Κυριακή12 Φεβρουαρίου 2023,  στη θεατρική σκηνή «Κάρολος Κουν» ο Θουκυδίδειος Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού Αλίμου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του και απένειμε τιμητικές πλακέτες σε ανθρώπους του Αλίμου που έχουν προσφέρει στον αθλητισμό και τον πολιτισμό.

Κλινική Ύπνωση: Η Ψυχοθεραπεύτρια Κατερίνα Καβαγιάδα μας εξηγεί τα θεραπευτικά της αποτελέσματα

Συναντήσαμε τη ψυχοθεραπεύτρια, Κατερίνα Καβαγιάδα, στο γραφείο της που βρίσκεται στην οδό Ρήγα Φεραίου 52 στον Άλιμο και της ζητήσαμε να μας μιλήσει για τα θεραπευτικά αποτελέσματα της κλινικής ύπνωσης.

Η Αλιμιώτισσα ηθοποιός Βίβιαν Κοντομάρη μιλάει στο Αlimos Online

Συναντήσαμε την Αλιμιώτισσα ηθοποιό Βίβιαν Κοντομάρη και μας μίλησε για τα πρώτα της βήματα στην ηθοποιία ως μέλος της θεατρικής ομάδας του Δήμου Αλίμου,  τη σειρά «Το Σόι σου» αλλά και τον Άλιμο που αγαπά.

Έξι αθλήτριες του Αλίμου στις κλήσεις της Εθνικής Κορασίδων

Το πρώτο κλαμπ αξιολόγησης για την Εθνική ομάδα Κ15 (Κορασίδων) ξεκινά με την συμμετοχή έξι αθλητριών του Ναυτικού Αθλητισμού Συλλόγου Αλίμου Betsson, με τη σωστή και οργανωμένη δουλειά του Συλλόγου στα τμήματα υποδομών να αποδίδει συνεχώς καρπούς.

Αφροδίτη Μπιτσάκου: Σκόραρε με τον Άλιμο το πρώτο της γκολ στην Α1 σε ηλικία 11 ετών

Η Αφροδίτη Μπιτσάκου σε ηλικία 11 ετών σημείωσε το παρθενικό της γκολ στην Α1 κατηγορία υδατοσφαίρισης γυναικών για λογαριασμό του Αλίμου, στην εντός έδρας νίκη επί της Λάρισας.