Οι Άνθρωποι του Αλίμου

Όσα δήλωσε ο Ανδρέας Κονδύλης στην εφημερίδα «Παρασκήνιο» για τα μέτρα κατά του κορωνοϊου

Η εφημερίδα «Παρασκήνιο» συνομίλησε με Δημάρχους της Ελλάδας ώστε να πουν τη δική τους άποψη στο σχετικά με τον ρόλο που έχει η τοπική αυτοδιοίκηση στη μάχη κατά του κορωνοϊου.

Ο Γιάννης Χαϊνης μας μιλάει για το πως έφτασε η ομάδα AlimoDynamics μέχρι το Abu Dhabi

Το φθινόπωρο του 2017, ο τότε Αντιδήμαρχος και νυν Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Στέφανος Διαμαντής, μας ενημέρωσε για μία προσπάθεια που μόλις είχαν ξεκινήσει ορισμένοι μαθητές του 2ου Λυκείου Αλίμου.

O Ανδρέας Κονδύλης ορίστηκε τακτικό μέλος της επιτροπής περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης ορίστηκε από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο (αρχηγοί κρατών ή κυβερνήσεων των κρατών μελών της Ε.Ε.) ως τακτικό μέλος της Επιτροπής των Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ύστερα από εισήγηση του Υπουργού Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκου, για την περίοδο 2020-2025.

Με μετάλλια επέστρεψε η Αλιμιώτισα Πόπη Τσαντούλα από το Swedish Cup Air Guns 2020

Η Αλιμιώτισσα Πόπη Τσαντούλα συμμετείχε για πέμπτη χρονιά στο Σουηδικό Κύπελλο για αεροβόλα όπλα, τον αγώνα που θεσμοθετημένα ανοίγει την αυλαία στο  ημερολόγιο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Σκοποβολής (ISSF).

Alimos Blues: H έκθεση του Αλιμιώτη Χρήστου Αντωναρόπουλου στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλίμου

Νέα έκθεση θα εγκαινιαστεί στο τέλος του μηνός στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλίμου.  Η έκθεση θα έχει τίτλο “Alimos Blues” και θα είναι με έργα του Αλιμιώτη εικαστικού Χρήστου Αντωναρόπουλου.

Σελίδα 1 από 10