Οι Άνθρωποι του Αλίμου

Η κλινική διαιτολόγος – διατροφολόγος Αλεξάνδρα Γεωργίου σας βοηθά να πετύχετε τον διατροφικό σας στόχο

Εδώ και 8 χρόνια, στην καρδιά της αγοράς Θουκυδίδου στον Άλιμο, στεγάζεται το διαιτολογικό γραφείο της Κλινικής Διαιτολόγου-Διατροφολόγου Δρ. Αλεξάνδρας Γεωργίου, στο οποίο είναι έτοιμη να σας υποδεχτεί για να σας παρέχει υποστήριξη για κάθε διατροφικό σας στόχο.

Ο Αλιμιώτης Διονύσης Ραψομανίκης του Α.Σ ΓΑΙΑ ετοιμάζεται πυρετωδώς για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Tae Kwon Do

Ο προπονητικός-αγωνιστικός μαραθώνιος για τον αργυρό πρωταθλητή Ευρώπης του ΑΣ ΓΑΙΑ, Διονύση Ραψομανίκη, άρχισε από το Ιράν όπου συμμετέχει μαζί με τον αργυρό παγκόσμιο πρωταθλητή, Αποστόλη Τεληκωστόγλου, σε 20ήμερη προετοιμασία με την εθνική ομάδα της χώρας της Μέσης Ανατολής.

O Γλυφαδιώτης εικαστικός Werner Hermann, που έργα του διακοσμούν τις νέες πτέρυγες του Νοσοκομείου Ασκληπιείο Βούλας, μιλάει στο Alimos Online

Υπέροχα, γεμάτα γεωμετρία αλλά και ευαισθησία έργα του Γλυφαδιώτη εικαστικού Werner Hermann διακοσμούν τις νέες πτέρυγες του Νοσοκομείου Ασκληπιείο Βούλας.

Η κορυφαία Αλιμιώτισσα Υψίφωνος Βούλα Αμιραδάκη ανέλαβε νέους ρόλους

Η κορυφαία Αλιμιώτισσα Υψίφωνος Βούλα Αμιραδάκη, παράλληλα με την ιδιότητα του Σολίστ της Όπερας, ανέλαβε τον ρόλο καθηγήτριας φωνητικής Μονωδίας στο Ωδείο Ιεράς Μητρόπολης Πειραιώς και στο Ωδείο Ιεράς Μητροπόλεως Περιστερίου.

To εορταστικό μήνυμα του Αλιμιώτη μεσίτη Βασίλη Βαβυλουσάκη, διευθυντή πωλήσεων της Nova Real Estate

Η Nova Real Estate δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό προσφέροντας πολυετή γνώση και εμπειρία σε συνδυασμό με ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που αφορούν στην ευρύτερη κτηματομεσιτική αγορά.

Τον Γιάννη Λούλη συναντήσαμε σήμερα το πρωϊ καθώς επέστρεφε από το «δροσερό» του μπάνιο στη θάλασσα

Τον Αλιμιώτη πολιτικό επιστήμονα και επικοινωνιολόγο, Γιάννη Λούλη, συναντήσαμε σήμερα το πρωί καθώς επέστρεφε από το μπάνιο του στη θάλασσα.