Εκλογές 2019

Ανδρέας Κονδύλης: Αυτές είναι οι 16 δεσμεύσεις μας για τον Άλιμο για την επόμενη τετραετία

Ολοκληρώνοντας τις συνεντεύξεις των υποψηφίων Δημάρχων της πόλης μας και τις παρουσιάσεις των προγραμμάτων τους για την επόμενη μέρα του Αλίμου και έχοντας μπει ήδη στις τελευταίες ημέρες της προεκλογικής τους καμπάνιας, δημοσιεύουμε σήμερα τις δεσμεύσεις του Ανδρέα Κονδύλη, νυν Δημάρχου, αλλά και ξανά υποψηφίου για μία νέα θητεία, που ηγείται του συνδυασμού «Αγαπώ τον Άλιμο».

Κεντρική ομιλία στο Άνω Καλαμάκι του υποψήφιου Δημάρχου Αλίμου, Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, υποψήφιος Δήμαρχος Αλίμου και επικεφαλής του συνδυασμού «Αγώνας για τον Άλιμο», θα πραγματοποιήσει την κεντρική ομιλία του, αύριο το απόγευμα.

H απάντηση του Βαγγέλη Τσαμήτα και Θάνου Ορφανού σχετικά με τους λόγους που δε θα συμμετάσχουν στο debate

Μετά την ανακοίνωση του Δημάρχου Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη, σχετικά με την ακύρωση του debate λόγω του ότι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Βαγγέλης Τσαμήτας και Θάνος Ορφανός δεν θέλησαν να παρευρεθούν, δημοσιεύουμε τις επιστολές που έστειλαν στο Νότιον Σήμα, σχετικά με τους λόγους που τους οδήγησαν σε μία τέτοια απόφαση.

Ο Κώστας Χαρίτος παρουσίασε τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους με το «Άνω Κάτω στο Καλαμάκι»

Την παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού «Άνω Κάτω στο Καλαμάκι» έκανε την Τετάρτη 8 Μαϊου, ο επικεφαλής του συνδυασμού Κώστας Χαρίτος.

Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος έρχεται στον Άλιμο για μία συζήτηση με τον Βαγγέλη Τσαμήτα

Η ΔΗΜΤΟ ΝΔ Αλίμου και ο συνδυασμός «ΑΛΙΜΟΣ Μπορούμε Καλύτερα» με επικεφαλής τον Βαγγέλη Τσαμήτα σας προσκαλούν στην πολιτική εκδήλωση με θέμα «26 ΜΑΪΟΥ - 2 Κάλπες, 1 Στόχος».

Άλιμος – Εδώ ζούμε: Ο Θάνος Ορφανός παρουσίασε τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους

Την παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού «Άλιμος – Εδώ Ζούμε», έκανε την Τρίτη 7 Μαΐου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλίμου, ο επικεφαλής του συνδυασμού και πρώην Δήμαρχος Αλίμου, Θάνος Ορφανός.

Η παρουσίαση του συνδυασμού «Άλιμος: μπορούμε καλύτερα» του Βαγγέλη Τσαμήτα

Την παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού «Άλιμος – μπορούμε καλύτερα» έκανε το Σάββατο 4 Μαΐου, ο επικεφαλής του συνδυασμού Βαγγέλης Τσαμήτας.

Σελίδα 1 από 3