Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Το Body Project By Eleni Gerondi έκοψε την πίτα του

Το The Body Project By Eleni Gerondi έκοψε την πίτα του

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο χώρος personal training The Body Project by Eleni Gerondi.

 Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο κλειστό roof garden του εστιατορίου «Attikos» που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας και η αίθουσα γέμισε με τα χαμόγελα και την καλή διάθεση των μελών του γυμναστηρίου.

Η Ελένη, η Πετρίνα, ο Μιχάλης και οι υπόλοιποι personal trainers υποδέχθηκαν τους παρευρισκόμενους με χαμόγελο, ενώ ακολούθησε και η απονομή βραβείων αλλά και χιουμοριστικών βραβείων (μπρόκολα) για τους ασκούμενους, ενώ η βραδιά είχε το Royal ως dress code.

Η Ελένη Γεροντή πήρε τον λόγο και ευχαρίστησε όσους παρευρέθηκαν στην όμορφη βραδιά και σημείωσε πως κάθε χρόνο είναι ολοένα και περισσότεροι και αυτό είναι δείγμα του καλού και φιλικού κλίματος που επικρατεί στον χώρο personal training που βρίσκεται στην οδό Αριστοτέλους 36 στον Άλιμο.

Επίσης, κληρώθηκαν όμορφα δώρα από επιχειρήσεις του Αλίμου και στη συνέχεια έγινε η κοπή της βασιλόπιτας που ήταν από το Captain’s Bakery.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την καθιερωμένη ομαδική φωτογραφία των μελών και των γυμναστών και έτσι, το βράδυ της Κυριακής ‘έκλεισε’ με τον καλύτερο τρόπο.