Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Ο Θουκυδίδειος Γυμναστικός Σύλλογος τίμησε την «δική μας» Ελισάβετ Μιτσού

Ο Θουκυδίδειος Γυμναστικός Σύλλογος τίμησε την «δική μας» Ελισάβετ Μιτσού

Την Πέμπτη 16 Ιουνίου, σε ένα κατάμεστο θέατρο «Μαίρη Αρώνη», διεξήχθησαν οι ετήσιες γυμναστικές επιδείξεις του Θουκυδίδειου Γυμναστικού Συλλόγου.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Συλλόγου έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και εντυπωσίασαν το κοινό με τις γυμναστικές δεξιότητές τους.

Παρών και ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, που βράβευσε τους αθλητές του συλλόγου, οι οποίοι αναδείχτηκαν νικητές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ακροβατικής Γυμναστικής.

Γενικότερα ήταν μία τιμητική βραδιά και μεταξύ άλλων, με αναμνηστική πλακέτα τιμήθηκε για την προσφορά της στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης, η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Alimos Online, Ελισάβετ Μιτσού. 

Η κυρία Μιτσού δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην εκδήλωση καθώς ήταν εκτός Αθηνών και παρέλαβε την τιμητική πλακέτα την Τρίτη 21 Ιουνίου από την Ντέπυ Τζελέπη, Καθηγήτρια και Πρωταθλήτρια Ελλάδος στην ενόργανη γυμναστική και ιδρύτρια του Συλλόγου.

Παρόντες ο Πρόεδρος του ΘΟΠΑΑ, Κωνσταντίνος Φαλιέρος, η Γραμματέας του Συλλόγου Κατερίνα Τσάλλου,  οι προπονητές και οι μαθητές του Συλλόγου.