Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Σε ένα κατάμεστο «Μαίρη Αρώνη» οι γυμναστικές επιδείξεις του Γ.Σ «Θουκυδίδειος»

Σε ένα κατάμεστο «Μαίρη Αρώνη» οι γυμναστικές επιδείξεις του Γ.Σ «Θουκυδίδειος»

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Αλίμου «Θουκυδίδειος» πραγματοποίησε χθες τις ετήσιες γυμναστικές επιδείξεις του.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ανοιχτό θέατρο «Μαίρη Αρώνη» στην πλατεία Καραϊσκάκη, με την ιδρύτρια του συλλόγου και Πρωταθλήτρια Ελλάδος στην ενόργανη, Ντέπυ Τζελέπη, να συντονίζει όλη τη βραδιά. Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Συλλόγου έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και εντυπωσίασαν το κοινό με τις γυμναστικές επιδείξεις τους.

Επιπλέον, βραβεύτηκαν οι αθλητές που κέρδισαν διακρίθηκαν σε διοργανώσεις και φυσικά, εκείνοι που κέρδισαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ακροβατικής Γυμναστικής.

Ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, απηύθυνε χαιρετισμό τονίζοντας τη σημαντικότητα του αθλητισμού στην ζωή των παιδιών και συνεχάρη αθλητές και προπονητές του συλλόγου για το εξαιρετικό έργο αλλά και τις διακρίσεις του που κάνουν περήφανο τον Άλιμο.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν: Η Υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Σοφία Βούλτεψη, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλίμου Στέφανος Διαμαντής, ο πρόεδρος του ΘΟΠΑΑ Κωνσταντίνος Φαλιέρος, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών και Θεμάτων Νομικής Υπηρεσίας Νίκος Αλεξόπουλος, η Αντιδήμαρχος Δ/νσης Κοινωνικών Υπηρεσιών & Νομικής Υπηρεσίας και αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής Αναστασία Σιμητροπούλου και οι δημοτικοί σύμβουλοι Μαρία Αραπάκη, Μαρία Ξένου, Κωνσταντίνα Γκόνη και Ευδοξία Δουδωνή.

Φωτογραφίες: Ηρακλής Λάμπρου/ Η Φωνή του Αλίμου