Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Mε επιτυχία διεξήχθη το 1ο Μαθητικό Πρωτάθλημα Σκάκι του 4ου Γυμνασίου Αλίμου

Mε επιτυχία διεξήχθη το 1ο Μαθητικό Πρωτάθλημα Σκάκι του 4ου Γυμνασίου Αλίμου

Την Κυριακή 6 Ιουνίου το 4ο Γυμνάσιο Αλίμου διοργάνωσε το 1ο Μαθητικό Πρωτάθλημα Σκάκι με την ονομασία «Ελευθερία».

Το πρωτάθλημα διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου σε συνεργασία με τον σκακιστικό όμιλο «Θουκυδίδης».

Ο προαύλιος χώρος γέμισε από μαθητές που συμμετείχαν στο τουρνουά, ενώ οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τα έργα τέχνης που κοσμούν τις σχολικές τάξεις.

Η ανακοίνωση της Προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, Μαρίας Σμυρλή:

Κυριακή απόγευμα και ο προαύλιος χώρος του 4ου Γυμνασίου Αλίμου γέμισε από μαθητές που συμμετείχαν με μεγάλο ενθουσιασμό στο 1 Μαθητικό τουρνουά σκάκιου του σχολείου που διοργάνωσε ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων σε συνεργασία με το σκακιστικό όμιλο "Θουκιδιδης" υπό την αιγίδα του Δήμου Αλίμου. Θερμές ευχαριστίες στο Δήμαρχο μας Ανδρέα Κονδύλη που μας τίμησε με την παρουσία του κάνοντας την εναρκτήρια σκακιστική κίνηση του τουρνουά.

Θερμές ευχαριστίες στο Γιάννη Πλευράκη μέλος του σκακιστικού ομίλου "θουκιδίδης" για την άψογη διοργάνωση που μας χάρισε καθώς και στο πρόεδρό του Δ. Σ. Στέφανο Διαμαντή που ήταν κοντά μας και απένειμε τα έπαθλα στους νικητές αλλά και σε όλους τους συμμετέχοντες.

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο εσωτερικό χώρο του σχολείου και να θαυμάσουν τα έργα τέχνης που κοσμούν τις πόρτες των σχολικών τάξεων. ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ αποσκοπούμε σε ΑΝΟΙΚΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ που θα διδάσκουν ήθος και ευγενή άμιλλα!!