Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Το δίκτυο φυσικού αερίου στον Παλαιό Άλιμο επεκτείνεται καθημερινά περίπου 150 μέτρα

Το δίκτυο φυσικού αερίου στον Παλιό Άλιμο επεκτείνεται καθημερινά περίπου 150 μέτρα

Περίπου 150 μέτρα επεκτείνεται καθημερινά το δίκτυο φυσικού αερίου στον Παλαιό Άλιμο.

Όπως ανακοίνωσε το Σάββατο ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, στόχος του Δήμου είναι κατασκευαστεί ένα δίκτυο έξι χιλιομέτρων μέχρι το τέλος του 2020.

Επιπλέον, ανέφερε πως θα γίνουν περισσότερες επεκτάσεις του δικτύου στον Άλιμο μέσα στο επόμενο έτος.

Η ανακοίνωση:

Έπειτα από μακρόχρονες προσπάθειες και συστηματική συνεργασία μας με την 'Εταιρεία Διανομής Αερίου', ξεκίνησε το έργο της επέκτασης του δικτύου Φυσικού Αερίου στην περιοχή του παλαιού Αλίμου (εκατέρωθεν λεωφ. Αλίμου).

Όπως μας έχει ενημερώσει η εταιρεία του Φυσικού Αερίου, θα κατασκευαστεί δίκτυο 6 χιλιομέτρων, μέχρι το τέλος του έτους.

Οι εργασίες ξεκίνησαν σήμερα από την οδό Μελπομένης και θα συνεχιστούν τη Δευτέρα στις οδούς Ουρανίας, Θάλειας, περιμετρικά στον λόφο Θεσμοφορίων κ.λπ. Το δίκτυο θα επεκτείνεται καθημερινά περίπου 150 μέτρα.

Παρακαλώ θερμά τους συμπολίτες μας να μην παρκάρουν οχήματα στους χώρους των εργασιών, ώστε να μην δημιουργούνται εμπόδια στην εκτέλεση του έργου.

Ο Δήμος μας θα είναι συνέχεια παρών στις εργασίες, ώστε να επιλύουμε προβλήματα, να διευκολύνουμε τους συμπολίτες μας και να συνδράμουμε στην άψογη αποκατάσταση του οδοστρώματος.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα την Εταιρεία Διανομής Αερίου και τη Διοίκησή της για την άψογη συνεννόηση και συνεργασία.

Περισσότερες επεκτάσεις του δικτύου έρχονται το 2021!!