Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Η ανακοίνωση το Ανδρέα Κονδύλη για τα έργα φυσικού αερίου στον Παλιό Άλιμο

Η ανακοίνωση το Ανδρέα Κονδύλη για τα έργα φυσικού αερίου στον Παλιό Άλιμο

Την έναρξη των εργασιών φυσικού αερίου στον Παλαιό Άλιμο χαιρέτισε με ανάρτηση του ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης.

Όπως αναφέρει, τα έργα θα συνεχιστούν μέχρι τον τέλος του έτους και αφορούν την επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου κατά 6 χιλιόμετρα.

Η ανακοίνωση του Δημάρχου:

Έπειτα από μακρόχρονες προσπάθειες και συστηματική συνεργασία μας με την 'Εταιρεία Διανομής Αερίου', ξεκίνησε το έργο της επέκτασης του δικτύου Φυσικού Αερίου στην περιοχή του παλαιού Αλίμου (εκατέρωθεν λεωφ. Αλίμου).

Όπως μας έχει ενημερώσει η εταιρεία του Φυσικού Αερίου, θα κατασκευαστεί δίκτυο 6 χιλιομέτρων, μέχρι το τέλος του έτους.

Οι εργασίες ξεκίνησαν σήμερα από την οδό Μελπομένης και θα συνεχιστούν τη Δευτέρα στις οδούς Ουρανίας, Θάλειας, περιμετρικά στον λόφο Θεσμοφορίων κ.λπ. Το δίκτυο θα επεκτείνεται καθημερινά περίπου 150 μέτρα.

Παρακαλώ θερμά τους συμπολίτες μας να μην παρκάρουν οχήματα στους χώρους των εργασιών, ώστε να μην δημιουργούνται εμπόδια στην εκτέλεση του έργου.

Ο Δήμος μας θα είναι συνέχεια παρών στις εργασίες, ώστε να επιλύουμε προβλήματα, να διευκολύνουμε τους συμπολίτες μας και να συνδράμουμε στην άψογη αποκατάσταση του οδοστρώματος.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα την Εταιρεία Διανομής Αερίου και τη Διοίκησή της για την άψογη συνεννόηση και συνεργασία.

Περισσότερες επεκτάσεις του δικτύου έρχονται το 2021!!