Σχεδόν ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στον νέο κυκλικό κόμβο που συνδέει τις οδούς Επτανήσου, Θουκυδίδου, Αγίου Δημητρίου και Π. Μελά στον Άλιμο, με την κυκλοφορία στο σημείο να διεξάγεται πλέον χωρίς προβλήματα.
Η συγκεκριμένη διασταύρωση, που για χρόνια αποτελούσε ένα από τα σημεία αυξημένης επικινδυνότητας στην περιοχή, μετατράπηκε σε κυκλικό κόμβο, με στόχο τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας τόσο για τους οδηγούς όσο και για τους πεζούς.
Παράλληλα, συνεχίζονται οι εργασίες ανάπλασης των πεζοδρομίων στην οδό Αγίου Δημητρίου, ενώ το επόμενο διάστημα αναμένεται να ξεκινήσει και το δεύτερο σκέλος των εργασιών ασφαλτόστρωσης. Οι δρόμοι που θα ενταχθούν στην επόμενη φάση των παρεμβάσεων αναμένεται να ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα.
