Το μενού του «Inicio» είναι ένα γευστικό ταξίδι σε street food του κόσμου.
Οι γευστικές επιλογές του μενού μάς έχουν ήδη ξετρελάνει. Η σαλάτα με πεπόνι, τα bao buns αλλά και τα tacos είναι μερικά μόνο από τα αγαπημένα μας πιάτα του μενού.
Όμως, μία ειδική αναφορά αξίζουν και οι pinsa του καθώς είναι ένα ελαφρύ γεύμα που είναι ιδανικό για το διάλειμμα από τη δουλειά ή ως sharing plate με την παρέα καθώς λέτε τα νέα της εβδομάδας.
Θα βρείτε pinsa με prosciutto με σάλτσα ντομάτας, παρμεζάνα και λάδι τρούφας, αλλά και την stracchino με μοτσαρέλα, σπεκ Μαύρου Δάσους, radicchio, toleggio και λεμόνι Κονφί.
Συνοδεύονται τέλεια με κάποιον από τους φρέσκους χυμούς του «Inicio» ή κάποιο αναψυκτικό. Αν το απόγευμα έχει έρθει, τότε ένα signature cocktail είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Με όποια επιλογή κι αν συνοδεύσετε τις pinsa του, το μόνο σίγουρο είναι πως θα τις λατρέψετε και θα είναι ένα πιάτο που θα απολαμβάνετε συχνά.
Inicio: Θουκυδίδου και Αυξεντίου, Άλιμος – 698 0989408
