Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Η ενημέρωση του Ανδρέα Κονδύλη για τα σπασμένα κλαδιά που ακουμπάνε πάνω σε καλώδια της ΔΕΗ

Η ενημέρωση του Ανδρέα Κονδύλη για τα σπασμένα κλαδιά που ακουμπάνε πάνω σε καλώδια της ΔΕΗ

Τα προβλήματα που άφησε η κακοκαιρία «Ελπίδα» πίσω της είναι πολλά.

Συνεργεία του Δήμου από το πρωί κάνουν όλες τις απαραίτητες εργασίες ώστε να απομακρυνθούν σπασμένα κλαδιά και πεσμένα δέντρα.

Ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, εξέδωσε σήμερα το μεσημέρι ανακοίνωση σχετικά με την πορεία των εργασιών.

Όπως ανέφερε, η ΔΕΗ πρέπει να αναλάβει τις περιπτώσεις που κλαδιά ακουμπάνε ή μπλέκονται σε καλώδιά της.

Υπενθυμίζουμε πως παρατείνεται η αργία σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, ενώ τα σχολεία, οι Παιδικοί Σταθμοί, τα ΚΔΑΠ και οι αθλητικοί χώροι του Δήμου θα παραμείνουν και αύριο κλειστά.

Η ανακοίνωση:

Τα συνεργεία μας συνεχίζουν αδιάλειπτα τις εργασίες για την απομάκρυνση των κλαδιών (ή και κορμών) δένδρων, που έσπασαν από το βάρος του χιονιού.

Παρακαλούμε θερμά για την υπομονή όλων, καθώς οι εργασίες γίνονται μέσα σε αντίξοες συνθήκες και έχουμε πολλά σημεία με ζημιές. Θα εργαζόμαστε ασταμάτητα με εναλλαγή βαρδιών, μέχρι να αποκατασταθούν όλα.

Για τα σημεία που τα κλαδιά ακουμπάνε ή μπλέκονται με καλώδια της ΔΕΗ (ΔΕΔΔΗΕ), πρέπει να επιληφθούν τα συνεργεία της, καθώς υπάρχει κίνδυνος ηλεκτροπληξίας. Έχουμε ήδη ενημερώσει την ΔΕΔΔΗΕ με πλήρη λίστα των προβλημάτων, από εχθές το βράδυ. Αν το επιτρέψει η ΔΕΔΔΗΕ, θα την συνδράμει και το δικό μας προσωπικό.

Σε κάθε περίπτωση, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ μην πλησιάζετε και μην παίζετε χιονοπόλεμο κοντά σε πεσμένα κλαδιά, καλώδια, τρεχούμενο νερό (χιόνι που λιώνει) και σημεία με βλάβες. Ο κίνδυνος να χτυπήσετε είναι μεγάλος.

Σας ενημερώνουμε επίσης:

Όλα τα ΣΧΟΛΕΙΑ, ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ, ΚΔΑΠ κ.λπ. θα εξακολουθήσουν να είναι ΚΛΕΙΣΤΑ και αύριο, Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022. Δεν αποκλείεται να είναι κλειστά και την Πέμπτη, ανάλογα πάντα με την εξέλιξη του καιρού.

Σήμερα αναμένεται νέο κύμα της κακοκαιρίας, που όμως θα χτυπήσει λιγότερο τα νότια προάστια. Σε κάθε περίπτωση, το φαινόμενο είναι ακόμα σε εξέλιξη και δεν έχει τελειώσει.