Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Η γατούλα του 4ου Λυκείου υιοθετήθηκε και τα παιδιά συγκέντρωσαν τροφές για τα αδεσποτάκια της πόλης μας

Η γατούλα του 4ου Λυκείου υιοθετήθηκε και τα παιδιά συγκέντρωσαν τροφές για τα αδεσποτάκια της πόλης μας

Η Λούσι είναι η γατούλα που έμενε για καιρό στο 4ο Λύκειο Αλίμου.

Σύμφωνα με το ΣΑΖΑ, ζητήθηκε η απομάκρυνσή της από άτομο που δεν ανήκει στο σχολείο, με την πρόφαση πως προκαλεί αλλεργία, παρόλο που κανένας μαθητής ή μαθήτρια δεν ανέφερε κάτι τέτοιο.

Η Λούσι υιοθετήθηκε και τα παιδιά αντέδρασαν με τον πιο υπέροχο τρόπο. Συγκέντρωσαν χρήματα και τρόφιμα για τα αδεσποτάκια της πόλης μας και ευχήθηκαν όλα να βρουν ένα καλό σπιτικό που θα τα φροντίζουν.

Η ανάρτηση του ΣΑΖΑ

Μία πράξη αγάπης,αφιερωμένη στη Λούση ,τη γατούλα μασκοτ του 4ου Λυκείου Αλίμου.

Μετά από 4 χρόνια παραμονής της γατούλας στο 4ο Λύκειο Αλίμου ζητήθηκε από τον Δήμο η άμεση απομάκρυνση της και μάλιστα από άτομο που δεν ανήκει στο 4ο λύκειο.

Η αιτολογία της απομάκρυνσης είναι ότι η γατούλα προκαλεί αλλεργίες!!! Σύμφωνα με τα παιδιά κανένας μαθητής δεν έπαθε αλλεργία, απλά κάποιος δεν ήθελε τη γατούλα στο σχολείο.

Η Λούση υιοθετήθηκε και είναι μία χαρά!!!

Τα παιδιά μόλις έμαθαν τα ευχάριστα νέα αντέδρασαν με το δικό τους υπέροχο τρόπο, δείχνοντας ευαισθησία και υπευθυνότητα.

Συγκέντρωσαν χρήματα και προσέφεραν κονσέρβες για τα αδεσποτάκια της πόλης μας.

Πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές και τους καθηγητές του σχολείου. Μακάρι όλοι οι άνθρωποι να κινούνται με κίνητρο την αγάπη για όλες τις ψυχές του κόσμου.