Ένα πάρτι που διοργανώθηκε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου σε γνωστό beach bar του Αλίμου, αποτέλεσε «πάρτι υπερμετάδοσης» με περισσότερα από 100 επιβεβαιωμένα κρούσματα.
Ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, μιλώντας σήμερα στο iefimerida.gr, δήλωσε: «Εμείς πραγματοποιούμε τακτικούς ελέγχους στα καταστήματα προκειμένου να τηρούνται τα μέτρα. Έχουμε ζητήσει και από την ΕΛ.ΑΣ. να συνεχίσει τους ελέγχους. Πολλές φορές ακόμη και εγώ ο ίδιος ελέγχω τις αποστάσεις ανάμεσα στα τραπέζια. Αυτή τη στιγμή όλη η κίνηση του λεκανοπεδίου έχει κατέβει για διασκέδαση προς την παραλία, με αποτέλεσμα οι λίγοι που επιλέγουν να καταπατούν τα μέτρα να βάζουν σε κίνδυνο το σύνολο» δήλωσε και συνέχισε λέγοντας πως έχει ζητήσει προσωπικά από τους καταστηματάρχες να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί.
Σύμφωνα με το newsit.gr, ήταν ένα μεγάλο πάρτι μαθητών των λυκείων της περιοχής που φέτος τελείωσαν τη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση.
