Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Βλάβη σε λάμπα Δημοτικού Φωτισμού-Έκκληση των κατοίκων για υπογειοποίηση του υποσταθμού της ΔΕΗ

Βλάβη σε λάμπα Δημοτικού Φωτισμού-Έκκληση των κατοίκων για υπογειοποίηση του υποσταθμού της ΔΕΗ

Βλάβη σε λάμπα του Δημοτικού Φωτισμού έχει διαπιστωθεί τις τελευταίες δεκαπέντε ημέρες, χωρίς όμως να έχει την δυνατότητα η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου να επέμβει καθόσον η βάση της είναι τοποθετημένη πάνω στον μεταλλικό πύργο του Υποσταθμού της ΔΕΗ, αλλά και χωρίς η ΔΕΗ να έχει καταφέρει να αποκαταστήσει την βλάβη.

Η συγκεκριμένη λάμπα είναι στην γωνία των οδών Θουκυδίδου και Αθανασίου Διάκου και όπως προκύπτει από αλλεπάλληλες επισκέψεις των συνεργείων της ΔΕΗ, δεν μπορεί να φτιαχτεί χωρίς να βυθιστεί όλη η περιοχή στο σκοτάδι.

Σύμφωνα με ενημέρωση αρμοδίων, λόγω παλαιότητας του υποσταθμού, υπάρχει κίνδυνος ηλεκτροπληξίας ή ακόμη και έκρηξης.

Έκκληση κάνουν οι κάτοικοι της περιοχής να καταργηθεί ο παλαιός υποσταθμός και να αντικατασταθεί με υπόγειο υποσταθμό, όπως ακριβώς έγινε πρόσφατα στην παιδική χαρά της Αγοράς Θουκυδίδου.