Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή αποφάσισε να διαθέσει τις δάδες και τα αναμνηστικά διπλώματα στους λαμπαδηδρόμους που είχαν επιλεγεί να συμμετάσχουν στη λαμπαδηδρομία των Ολυμπιακών Αγώνων "Τόκιο 2020" επί ελληνικού εδάφους.
Ο Αλιμιώτης Σταύρος Τσιπούνης, Πρωταθλητής Ελλάδος στο Tae Kwon Do παρέλαβε την Τρίτη τη δάδα και το αναμνηστικό, κάνοντας τον Άλιμο υπερήφανο.
Την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου ο Σταύρος Τσιπούνης συναντήθηκε στο Δημαρχείο Αλίμου με τον Δήμαρχο Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη, και τον πρόεδρο του Θουκυδίδειου Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Αλίμου, Νίκο Αλβανό, προκειμένου να τον συγχαρούν για τη σημαντική αυτή διάκριση. Μαζί τους ήταν και η προπονήτριά του, Τζένη Σκεπετάρη, από τον Αθλητικό Σύλλογο «ΓΑΙΑ».
Η λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Τόκιο 2020», που αναβλήθηκε για το 2021 όπως και η κορυφαία διοργάνωση, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, θα αρχίσει στις 25 Μαρτίου από την περιοχή της Φουκουσίμα.
