Με διαφορετικό τρόπο, λόγω των υγειονομικών μέτρων, έγινε φέτος η καθιερωμένη βράβευση των επιτυχόντων Αλιμιωτών στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.
Για να αποφευχθεί ο συνωστισμός, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Σάββατο, μία αντιπροσωπευτική μικρή τελετή στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, που παραβρέθηκαν μόνον οι αριστούχοι επιτυχόντες.
Στην εκδήλωση παρίσταντο 19 αριστούχοι και οι 4 Διευθυντές των Λυκείων της πόλης μας. Όλοι τήρησαν τις απαιτούμενες αποστάσεις και φορώντας τις προστατευτικές μάσκες, έμπαιναν ένας- ένας μέσα για τη βράβευση.
«Δεν μπορούσαμε να φανταστούμε πριν λίγο καιρό πως θα κάναμε αυτή την εκδήλωση φορώντας μάσκα. Όμως, αυτή η συνάντηση έπρεπε να γίνει ώστε να σας ευχαριστήσουμε και να σας συγχαρούμε που δώσατε αυτή τη δύσκολη μάχη και βγήκατε νικητές και ειδικά, μέσα σε αυτές τις πρωτόγνωρες εκπαιδευτικές και υγειονομικές συνθήκες. Καταφέρατε να πετύχετε τον στόχο σας παρά τη δύσκολη περίοδο» δήλωσε ο Ανδρέας Κονδύλης.

«Να προσέχετε τους εαυτούς σας. Θα περάσει η πανδημία και σύντομα θα είναι μία ανάμνηση και ένα μάθημα. Ξεκινώντας τις σπουδές σας αυτή τη δύσκολη περίοδο, θα επιστρατεύσετε όλα αυτά τα εφόδια ξανά. Την επιμονή, τη συνέπεια, την πειθαρχία. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους εσάς από όλη τη σχολική κοινότητα και τον Δήμο» συμπλήρωσε.
Σε όλους τους επιτυχόντες στάλθηκε έπαινος στο σπίτι τους καθώς -σε αντίθεση με άλλες χρονιές- δεν μπορούσαν να βραβευτούν όλοι οι μαθητές λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων που ισχύουν.

Παρών στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Στέφανος Διαμαντής, και ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Μακαριγάκης. Επίσης, o Πρόεδρος της Πρωτ/θμιας, Γιάννης Βέργης, ο Αντιπρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Αλίμου, Γιάννης Μαριόλης, η Δώρα Δανοχρήστου από την Σχολική Επιτροπή, και η Δημοτική Σύμβουλος Μαρία Ξένου.
Από τον Δήμο Αλίμου κληρώθηκαν 20 laptop, μεταξύ όλων των επιτυχόντων και η εκδήλωση μεταδόθηκε live μέσω του local tv.







