Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Τα Angry Eggs έρχονται για δύο ημέρες στo Shopping House

Τα Angry Eggs έρχονται για δύο ημέρες στo Shopping House

Τα Αngry Eggs έρχονται στο Shopping House και σας καλούν να ζήσετε το απόλυτο παιχνίδι από κοντά.

Στην είσοδο του Shopping House στήνεται ένα παιχνιδιάρικο σκηνικό με πολλά ψεύτικα αυγά, μια τεράστια σφεντόνα που τα σημαδεύει και μία κότα καλεί μικρούς και μεγάλους να βρουν στόχο. Αμέτρητα δώρα και εκπλήξεις περιμένουν όσους τα βγάλουν πέρα με τα Angry Eggs.

Και το Πάσχα στο Shopping House δεν τελειώνει εδώ…Τα παιδιά καλούνται να κατασκευάσουν το δικό τους Angry Egg από φενιζόλ και δύο αυγά τους διηγούνται την ιστορία τους.
Η Ρίτα η Αυγουλίτσα μιλά για το « αυγό που δεν ήθελε να βαφτεί κόκκινο» και η Λίλα η Αυγουλίλα για το « Θ αυγό >>!

Φέτος το Πάσχα τα αβγά στο Shopping House έχουν χαρακτήρα!

Mε 45 διαφορετικά καταστήματα σε 4 ορόφους και 6.500 τ.μ., με 300 επώνυμα brands γυναικείας, αντρικής και παιδικής-βρεφικής ένδυσης, καλλυντικών και ειδών σπιτιού και με δωρεάν parking, το Shopping House είναι ο ιδανικός προορισμός για μια μοναδική Πασχαλινή εμπειρία shopping !