Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Παράταση για την έκθεση «Τα μυστικά των εικόνων»

Παράταση για την έκθεση «Τα μυστικά των εικόνων»

Η έκθεση «Τα μυστικά των εικόνων – η γενιά του ΄60» πήρε παράταση, λόγω έντονου ενδιαφέροντος από τους Αλιμιώτες και τις Αλιμιώτισσες.

Ενώ ήταν προγραμματισμένη να ολοκληρωθεί στις 21 Μαρτίου, η έκθεση θα φιλοξενείται στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλίμου έως και το τέλος Μαρτίου. Την έκθεση επιμελήθηκε ο καθηγητής Μάνος Στεφανίδης.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν και να γνωρίσουν έργα των Σπύρου Βασιλείου, Γιάννη Γαϊτη, Παύλου, Σωτήρη Σόρογκα, Θανάση Τσίγκου, Κώστα Τσόκλη, Αλέκου Φασιανού, Χρύσας και άλλων σπουδαίων Ελλήνων δημιουργών που γεννήθηκαν ανάμεσα στο 1920 και 1940 και πρωταγωνίστησαν στην ελληνική καλλιτεχνική σκηνή της μεταπολίτευσης. Ψυχή και των δύο εκθέσεων, ο καθηγητής Μάνος Στεφανίδης, ο οποίος αναφέρει: «Η γνώση της τέχνης μας, σύγχρονης και παλιότερης, δεν συνιστά απλή πολυτέλεια αλλά πράξη ουσιαστικής αυτογνωσίας».

Ώρες Λειτουργίας: Κάθε μέρα, 10:00 – 21:00

Πολιτιστικό Κέντρο Αλίμου: Λ. Ιωνίας 96