Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Επίσκεψη στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο με ειδική τιμή για τους Αλιμιώτες και τις Αλιμιώτισσες

Επίσκεψη στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο με ειδική τιμή για τους Αλιμιώτες και τις Αλιμιώτισσες

Ο Δήμος Αλίμου στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος «Η ζωή είναι ωραία», διοργανώνει εξόρμηση στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, το Σάββατο 31 Μαρτίου.

Αποτελεί το μοναδικό ζωολογικό πάρκο στην Ελλάδα και κάθε χρόνο φιλοξενεί εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες όλων των ηλικιών και απ όλη την χώρα. Προσφέρει ένα ταξίδι στις πέντε ηπείρους μέσα από τη ζωή περισσότερων από 1.800 ζώων από 300 είδη που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις τους, σε μία έκταση άνω των 200 στρεμμάτων.

Η μεταφορά θα γίνει δωρεάν με το πούλμαν του Δήμου που θα αναχωρήσει το Σάββατο 31 Μαρτίου στις 10:00 ακριβώς, στη συμβολή των οδών Υψηλάντου και Λευκωσίας.

Αναχώρηση από το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο στις 16:00

Τιμή εισιτηρίου: 12€ για παιδιά 3-12 ετών και 14€ για τους ενήλικες.

Δηλώσεις συμμετοχής έως τη Δευτέρα 26 Μαρτίου.

Δηλώστε συμμετοχή στο 213 2008044 από Δευτέρα έως Παρασκευή 12:00 – 1500. Οι θέσεις θα είναι περιορισμένες και θα κρατούνται με τη σειρά προτεραιότητας των τηλεφωνημάτων.