All Around

Επισκεφτήκαμε τον "Πρόεδρο"

Ο Πρόεδρος άνοιξε τις πόρτες του και στον Άλιμο. Μετά τα καταστήματα του Μοσχάτου και της Γλυφάδας, στις 14 Απριλίου άνοιξε και στη Λεωφόρο Καλαμακίου 26.

Αν περνάτε βράδυ από το σημείο, όποια μέρα της εβδομάδας και αν είναι, σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει πως είναι γεμάτο. Δε μπορούσαμε να μην το επισκεφτούμε.

Τη Δευτέρα το βράδυ λοιπόν, βρεθήκαμε στον Πρόεδρο.

Προφανώς, το πρώτο που παραγγείλαμε ήταν το κεμπάπ. Δε γινόταν να πάμε σε "κεμπαμπτζίδικο" και να μη δοκιμάσουμε το κεμπαπ του. Το τραπέζι μας γέμισε σουβλάκια, ντάκο, χαλούμι και πατάτες τηγανιτές. Θα σας πούμε απλά ότι μέσα σε μισή ώρα, τα πιάτα είχαν αδειάσει ολότελα. Τίποτε άλλο.

Ακολούθησε ένα σορμπέ λεμόνι από το κατάστημα ώστε να...κάνουμε χώρο για τα καζάν ντιπί και την πορτοκαλόπιτα του.

Η ευχάριστη ατμόσφαιρα του μας "κράτησε" στο τραπέζι για αρκετές ώρες απολαμβάνοντας τη συζήτηση.

Σε περίπου δέκα μέρες ξεκινά και το delivery, ώστε ο Πρόεδρος να έρχεται στην πόρτα σας! Είναι ανοιχτός κάθε μέρα από τις 12:00 το μεσημέρι.

Το τραπέζι μας με τα "καλούδια" του

Και φυσικά, το διάσημο κεμπάπ του

Σορμπέ λεμόνι για το...ενδιάμεσο

Και η ...γλυκιά κατάληξη της βραδιάς

Βρίσκεται: Λ. Καλαμακίου 26, Άλιμος

Τηλέφωνο: 210 9888023 - 024