Ήδη από την 1η Δεκεμβρίου το Παγοδρόμιο αναδύθηκε στο Κανάλι και καλεί όλους τους πατινέρ, έμπειρους και μη, να χορέψουν στον πάγο ακούγοντας τις αγαπημένες τους χριστουγεννιάτικες μελωδίες.
Οι επισκέπτες συναντούν το Παγοδρόμιο, όπως πάντα, στη βόρεια όχθη του Καναλιού, όπου μπορούν να απολαύσουν το φωτισμένο υπερθέαμα του ΚΠΙΣΝ και τα Χορογραφημένα Σιντριβάνια καθώς στροβιλίζονται με τα παγοπέδιλά τους.
Το Παγοδρόμιο λειτουργεί καθημερινά από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 22.00 το βράδυ, εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες.
Τις Παρασκευές 13/12, 20/12 και 3/1, το Παγοδρόμιο θα είναι κλειστό για το κοινό μεταξύ 17.40-20.00 λόγω των Ice Shows, όπου αθλητές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειμερινών Αθλημάτων (ΕΟΧΑ) θα παρουσιάσουν στο Παγοδρόμιο shοws καλλιτεχνικού πατινάζ με εντυπωσιακές φιγούρες.
Η τελευταία είσοδος θα γίνεται στις 17.00, και το Παγοδρόμιο θα ξανά ανοίγει για το κοινό στις 20.00.
Ελεύθερη είσοδος με σειρά προτεραιότητας*
*Για τις παρακάτω περιόδους προτείνεται να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας με προεγγραφή, για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας:
Παρασκευές: 15:00-22:00
Σάββατο και Κυριακή 10:00-22:00
Δευτέρα έως Κυριακή 10:00-22:00 από τις 23/12 έως τις 7/1