Ολοκληρώνεται η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου στο οποίο περιλαμβάνεται και ποδηλατική διαδρομή.
Ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, σε συνέντευξή του στην εκπομπή "Αταίριαστοι" του ΣΚΑΪ, ανέφερε ότι έχουν ήδη διαμορφωθεί 3,5 χιλιόμετρα ποδηλατικών διαδρομών και η εκτασή τους θα ξεπεράσει τα 5,5 χιλιόμετρα μόλις ολοκληρωθούν τα έργα.
"Δίπλα στις ποδηλατικές διαδρομές υπάρχει και πεζόδρομος αντίστοιχου μήκους. Με τις κάθετες διελεύσεις που θα δημιουργηθούν στους λιμενικούς βραχίονες, το συνολικό μήκος θα ξεπεράσει τα 5,5 χιλιόμετρα, ενδεχομένως φτάνοντας και τα 6. Αυτές οι διαδρομές θα συνδεθούν και με άλλες στην υπόλοιπη πόλη, περνώντας πάνω από τη Βουλιαγμένης και φτάνοντας στην Άνω Γλυφάδα, όπου επίσης δημιουργούμε αντίστοιχα δίκτυα ποδηλατικών διαδρομών," ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο Γιώργος Παπανικολάου τόνισε επίσης ότι η βιώσιμη αστική κινητικότητα παραμένει κύριος στόχος των δράσεων του δήμου, με στόχο τη δημιουργία μιας σύγχρονης, λειτουργικής και φιλικής πόλης για κατοίκους και επισκέπτες.
