Ο Κρίστιαν Τσαντούλας με ένα βίντεο μάς ταξιδεύει πίσω στο χρόνο, στην εποχή που η Ολυμπιακή των πέντε ηπείρων συνέδεε την Ελλάδα με όλο τον κόσμο.
Μέσω του θρυλικού Boeing 747, με την αφήγηση του Θανάση Σαχίνη, θυμόμαστε τις χρυσές εποχές της Ολυμπιακής του Αριστοτέλη Ωνάση.
Το Olympic Eagle, ένα από τα φημισμένα Jumbo, ένα αγαπημένο αεροπλάνο για τους Έλληνες της ξενιτειάς, για τους Έλληνες της Αυστραλίας, της Αμερικής, του Καναδά, ένα αεροπλάνο που τους μετέφερε πάντα πίσω με ασφάλεια στην πατρίδα.
Αυτό το κομμάτι της ιστορίας θα παραμείνει ως ανάμνηση στη νέα εποχή του Ελληνικού καθώς το συγκεκριμένο αεροπλάνο θα αποτελέσει μόνιμο έκθεμα στην περιοχή εκθέσεων του Ελληνικού.
Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση της ταινίας έγινε από το μέλος του ΠΟΛΚΕΟΑ (Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων Ολυμπιακής Αεροπορίας), Ευστάθιο Σαχίνη.
OLYMPIC EAGLE - from the era of Olympic Airways from KRISTIAN TSANTOULAS on Vimeo.
