All Around

Οι νεότερες πληροφορίες για το ζευγάρι που παρασύρθηκε στο δυστύχημα στο Παλαιό Φάληρο

Οι νεότερες πληροφορίες για το ζευγάρι που παρασύρθηκε στο δυστύχημα στο Παλαιό Φάληρο

Λεπτομέρειες για το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που συνέβη την Πέμπτη στο Παλαιό Φάληρο ήρθαν στη δημοσιότητα.

Ένα αυτοκίνητο παρέσυρε ένα ζευγάρι και κατόπιν προσέκρουσε σε συρμό του τραμ. Η 50χρονη γυναίκα κατέληξε και ο σύζυγός της νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην εντατική και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Το ζευγάρι ήταν από τη Ζάκυνθο, είχε έρθει στην Αθήνα για μία ιατρική εξέταση και θα επέστρεφε μετά από λίγες μέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την εκπομπή "Tlive" στον Alpha, το ζευγάρι ήταν ιδιοκτήτες ενός ξενοδοχείου στον Λαγανά, της Ζακύνθου.

Ο γιος τους, παρά τον πόνο και τη θλίψη του, μίλησε στην εκπομπή "Tlive", επιβεβαιώνοντας τον θάνατο της μητέρας του και τον αγώνα του πατέρα του για τη ζωή. "Η μητέρα μου έφυγε. Πήγα και αναγνώρισα το πτώμα της. Ο πατέρας μου δίνει τη δική του μάχη, είναι διασωληνωμένος στην εντατική."

Η τραγική ιστορία του ζευγαριού ξενοδόχων από τη Ζάκυνθο ξετυλίγεται, καθώς το ζευγάρι βρισκόταν στην Αθήνα για προσωπικές υποθέσεις, προτού τους χτυπήσει η τραγωδία κατά τη διάρκεια της επιστροφής τους στο ξενοδοχείο. Ο οδηγός του τραμ, που ήταν εμπλεκόμενος στο ατύχημα, ανέφερε: "Δεν κατάλαβα τίποτα. Έπεσε το αυτοκίνητο πάνω μου."

Το ζευγάρι, αγαπητό στη Ζάκυνθο και με δύο γιους και πρόσφατο εγγονάκι, βρίσκεται τώρα αντιμέτωπο με την ανείπωτη απώλεια και τις δύσκολες στιγμές του αγώνα για την ανάρρωση.