All Around

Αργυρούπολη: Την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί δενδροφύτευση στον Υμηττό

Αργυρούπολη: Δενδροφύτευση στον Υμηττό

Από τις αρχές Νοεμβρίου έως και τα τέλη Μαρτίου, το "Όλοι μαζί μπορούμε" διοργανώνει δενδροφυτεύσεις κάθε Κυριακή σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί δενδροφύτευση στην Υμηττό. Το σημείο συνάντησης είναι το δασικό φυλάκιο της Αργυρούπολης, στο τέρμα της οδού Διγενή Ακρίτα, στις 10 το πρωί. Η δράση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ) και το Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης.

Στη δράση θα συμμετέχουν και οι παρακάτω εθελοντικές ομάδες: Σύλλογος «Ωρα για Δράση», Εθελοντική ομάδα Πολιτικής Προστασίας Δήμου Αργυρούπολης, Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Βούλας, Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Γλυφάδας, Εθελοντές «Ελληνικού» και ο Σύλλογος νέων Αργυρούπολης.

To Δειπνοσοφιστήριον Catering και το φυσικό μεταλλικό νερό ΔΙΟΣ θα προσφέρουν κουλούρια με τυρί και νερά αντίστοιχα, στους εθελοντές που θα παρευρεθούν στη δράση.