All Around

Ηλιούπολη: «Εάν μιλήσετε για αυτό που έγινε, θα αυτοκτονήσω» – Έτσι εκβίαζε ο 44χρονος προπονητής τα ανήλικα θύματά του

Ηλιούπολη: «Εάν μιλήσετε για αυτό που έγινε, θα αυτοκτονήσω» – Έτσι εκβίαζε ο 44χρονος προπονητής τα ανήλικα θύματά του

Η υπόθεση του προπονητή τάε κβο ντο έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις από την ώρα που ξέσπασε, καθώς όλο και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας από μαρτυρίες κοριτσιών που έπεσαν θύματά του.

Το σχέδιο του προπονητή, ο οποίος είναι παντρεμένοςκ και πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, ήταν πολύ καλά οργανωμένο καθώς αποπλανούσε τα μικρά κορίτσια και τα οδηγούσε σε έναν χώρο που βρισκόταν σε έναν ημιώροφο της σχολής.

Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που έχουν έρθει έως τώρα στο φως, αναφέρουν πως ο συγκεκριμένος προπονητής φέρεται να έχει βιάσει τουλάχιστον πέντε κορίτσια, ενώ εκτιμάται πως περισσότερα κορίτσια θα καταγγείλουν τον βιασμό τους μέσα στις επόμενες ημέρες. 

Δύο από τα κορίτσια που φοιτούσαν στη σχολή του, ήταν τα πρώτα που έκαναν την καταγγελία βιασμού από τον ίδιο άντρα στο τμήμα Ανηλίκων, το οποίο ξεκίνησε αμέσως την έρευνα για τη δράση του προπονητή.

Σύμφωνα με πληροφορίες που παρουσιάστηκαν στην εκπομπή «TLive» της Τατιάνας Στεφανίδου, ο άνδρας από το 2009 έβρισκε μόνος του κορίτσια και, πείθοντάς τα πως έχουν ικανότητες να γίνουν αθλήτριες Ταε κβο Ντο, τις έφερνε στη σχολή του. Ο ίδιος προσπαθούσε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των κοριτσιών, με το να επισκέπτεται τις οικογένειες των κοριτσιών στα σπίτια τους ή με το να πηγαίνει οικογενειακές διακοπές μαζί τους.

Όταν αποκτούσε την εμπιστοσύνη τους, τις βίαζε. Ύστερα, μέσω ψυχολογικού εκβιασμού, τους έλεγε πως «εάν μιλήσετε για αυτό που έγινε, θα αυτοκτονήσω. Θα αυτοκτονήσω και υπεύθυνες θα είστε εσείς».

Η αστυνομία, δυστυχώς, εκτιμά πως τα κορίτσια που βίασε ο προπονητής δεν είναι μόνο πέντε, ενώ στο στόχαστρο των Αρχών μπαίνει και το κινητό του, καθώς ο ίδιος βιντεοσκοπούσε τα όσα έκανε.

Τι βρέθηκε στο σπίτι του – Ποινική δίωξη στον 44χρονο

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του και στα οχήματα του συλληφθέντα καθώς και σε χώρο της σχολής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα, δύο tablet, τρία laptop, σκληρός δίσκος και κάρτα μνήμης.

Ο προπονητής θα περάσει το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου την ερχόμενη Παρασκευή.

Σε βάρος του 44χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για:

βιασμό κατά συρροή,

κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια,

παραβίαση προσωπικών δεδομένων,

προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών.

Ο κατηγορούμενος ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσει την υπεράσπιση του.