All Around

Το Οne & Οnly Aesthesis στη Γλυφάδα στα καλύτερα νέα ξενοδοχεία του κόσμου για το 2022 λίγους μήνες πριν τη λειτουργία του

Το Οne & Οnly Aesthesis στη Γλυφάδα στα καλύτερα νέα ξενοδοχεία του κόσμου για το 2022 λίγους μήνες πριν τη λειτουργία του

Το One&Only Aesthesis βρίσκεται στη λίστα με τα καλύτερα νέα ξενοδοχεία που προτείνει το CNN για το 2022.

To ξενοδοχείο αναμένεται να λειτουργήσει το καλοκαίρι της φετινής χρονιάς και βρίσκεται στη Γλυφάδα.

Όπως σημειώνει το CNN, το One & Only Aesthesis προσφέρει έναν ιδανικό συνδυασμό: βρίσκεται κοντά στην Αθήνα και σε αξιοθέατα όπως η Ακρόπολη, ενώ εμπνέει την αρμονία και την γαλήνη ενός παραθαλάσσιου προορισμού.

Βρίσκεται μέσα στις εκτάσεις ενός παράκτιου δάσους και δίνει την αίσθηση ενός ιδιωτικού νησιού. Τα 127 δωμάτια είναι ένας φόρος τιμής στο mid-century modern με ψηλά ταβάνια και «ήσυχα χρώματα». Ο πραγματικός πρωταγωνιστής είναι η θέα προς το Αιγαίο Πέλαγος.

Eπίσης, τα δωμάτια αναμένεται να έχουν ιδιωτικές πισίνες, ιδανικές για ζευγάρια ή οικογένειες, Chenot Spa, με εξατομικευμένα προγράμματα και θεραπείες ευεξίας, όπως και beach club, kids club, γυμναστήριο και άλλες υποδομές για χαλάρωση αλλά και δραστηριότητα.

Σημειώνεται πως το 2022 θα φέρει και την έναρξη λειτουργίας του One & Only Kea Island.

Ο Όμιλος  διαθέτει ξενοδοχεία One & Only Resorts στις Μαλδίβες, στο Dubai, στo Cape Town, στην Αυστραλία, στη Μαλαισία, το Μοντενέγκρο, και  το Μεξικό.