All Around

Το εστιατόριο των Νοτίων Προαστίων που βραβεύτηκε με Michelin

Το εστιατόριο των Νοτίων Προαστίων που βραβεύτηκε με Michelin

Ανακοινώθηκε την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου η λίστα με τα εστιατόρια που βραβεύτηκαν με αστέρι Michelin – την κορυφαία τιμητική διάκριση για ένα εστιατόριο.

Στη λίστα βλέπουμε δύο νέα αστεράτα εστιατόρια -με ένα * έκαστο- και αυτά είναι το CTC του Αλέξανδρου Τσιοτίνη και το Pelagos του Four Seasons Astir Palace Hotel που το «τρέχει» ο γνωστός σεφ Luca Piscazzi και βρίσκεται στη Βουλιαγμένη.

Σταθερά στα αστέρια βρίσκονται τα Σπονδή (με 2*) και Botrini's, Hytra και Varoulko Seaside (1*).

 Στην κατηγορία του Michelin Bib Gourmand, το Nolan και το Οικείο συναντώνται για ακόμη μία χρονιά, με new entry το Cerdo Negro 1985. Στο Main Selection προστέθηκαν 5 εστιατόρια και αυτά είναι τα Aleria, Le Pavillon, Okio, Athénée και Annie's Fine Cooking.

Συνολικά, στη λίστα κατάφεραν να μπουν συνολικά 21 αθηναϊκά εστιατόρια.