All Around

Η ταινία «Μεσάνυχτα στο Παρίσι» ήταν η πρώτη drive-in κινηματογραφική προβολή στη Γλυφάδα

Η ταινία «Μεσάνυχτα στο Παρίσι» ήταν η πρώτη drive-in κινηματογραφική προβολή στη Γλυφάδα

Το ένα μετά το άλλο έφταναν τα αυτοκίνητα στο Γκολφ της Γλυφάδας, το βράδυ της Παρασκευής, με τους επιβάτες να ετοιμάζονται να ζήσουν μια αλλιώτικη εμπειρία.

Το drive in σινεμά ήταν έτοιμο να ξεκινήσει. Η ταινία του Γούντι Άλλεν «Μεσάνυχτα στο Παρίσι» ήταν αυτή που πήρε τη σκυτάλη από την επιτυχημένη συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου στο φεστιβάλ της Γλυφάδας.

Αφού το κάθε αυτοκίνητο πήρε τη θέση του, τα φώτα έσβησαν και στο λευκό πανί άρχισε να προβάλλεται η ταινία. Υπό το φως του ολόγιομου φεγγαριού, οι θεατές απήλαυσαν την ταινία και η διάθεση ήταν άκρως ρομαντική.

Παρέες αλλά και ζευγάρια παρακολούθησαν την ταινία και αναβίωσαν μια παλιά, καλή «συνταγή», που φέρνει στο νου στιγμές άλλων δεκαετιών.

Η είσοδος στο drive in σινεμά είναι δωρεάν. Αντί εισιτηρίου ο Δήμος Γλυφάδας συγκεντρώνει τρόφιμα και φάρμακα για το κοινωνικό παντοπωλείο της πόλης. Για την τήρηση των μέτρων ασφάλειας οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να κάνουν πρώτα εγγραφή στο glyfada.gr/drivein .

Το καλοκαίρι φέτος στη Γλυφάδα δεν θα έχει μόνο σινεμά. Θα είναι γεμάτο συναυλίες, αλλά και θέατρο. Αλλωστε, η Νατάσα Θεοδωρίδου, την προηγούμενη Παρασκευή έδωσε ρυθμό και γέμισε ήχους το Γκολφ της Γλυφάδας, καταφέρνοντας να γίνει θέμα και στον Guardian.

Την Τετάρτη 10 Ιουνίου οι Onirama έρχονται στα Νότια Προάστια για μία μοναδική drive in συναυλία.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ.