All Around

Παντρεύεται το Σάββατο ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου

Παντρεύεται το Σάββατο ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, ετοιμάζεται το Σάββατο 21 Ιουλίου να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την Εύα Ντογιάκου.

Το μυστήριο θα τελεστεί στον Ι.Ν Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης που βρίσκεται στη Γλυφάδα, το Σάββατο στις 20:30. Κουμπάρος του ζευγαριού θα είναι ο πρώην Πρωθυπουργός, Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Το Μάιο ο Γιώργος Παπανικολάου είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην εφημερίδα espresso, στην οποία μίλησε για την επιλογή του κουμπάρου αλλά και την μέλλουσα σύζυγό του.

 «Κουμπάρος είναι πάντα κάποιος πολύ αγαπημένος. Η επιλογή του κουμπάρου γίνεται μόνο με αυτό το κριτήριο. Είναι μεγάλη τιμή, χαρά και συγκίνηση που ένας άνθρωπος που αγαπάω και αγαπάμε πολύ μας κάνει την τιμή να είναι μαζί μας εκείνη την ημέρα: ο Κώστας Καραμανλής. Για μένα, ο Καραμανλής είναι οικογένειά μου» είπε σχετικά.

Για τη μέλλουσα σύζυγό του, δήλωσε: «Γνωριστήκαμε τυχαία στο Ευγενίδειο Νοσοκομείο, όπου βρέθηκα για ένα θέμα υγείας συγγενούς μου, και ήταν εκεί νομική σύμβουλος. Ετσι τη γνώρισα. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, καθώς μόλις την είδα, ρώτησα ποια είναι... Είδα μπροστά μου μια ωραία κοπέλα, η οποία όμως, εκτός από την ομορφιά της, εξέπεμπε και πολλή ζεστασιά».