Άλιμος Online

  • Αρχική
  • All Around
  • Πανηγυρικά τα εγκαίνια του 1ου Yachting Festival στη Μαρίνα Αλίμου

Πανηγυρικά τα εγκαίνια του 1ου Yachting Festival στη Μαρίνα Αλίμου

Πανηγυρικά τα εγκαίνια του 1ου Yachting Festival στη Μαρίνα Αλίμου

Στη μαγευτική Μαρίνα Αλίμου πραγματοποιήθηκαν σήμερα, 12 Απριλίου, τα εγκαίνια του 1ου Yachting Festival.

Μία γιορτή θαλάσσιου και γαστρονομικού τουρισμού, η οποία θα διαρκέσει μέχρι και την Δευτέρα 16 Απριλίου.

Παρέστησαν ο Υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, εκπρόσωποι από τον πολιτικό χώρο και τον χώρο της Ναυτιλίας, φορείς, ο Δήμαρχος Παλ. Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ Γιώργος Πατούλης, και πλήθος κόσμου.

Παρόντες από τον Δήμο Αλίμου ήταν ο Δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης και οι Αντιδήμαρχοι Αναστασία Σιμητροπούλου, Μαίρη Ανανιάδου και Στέφανος Διαμαντής.

Μετά τον Αγιασμό, την παραδοσιακή κορδέλα για την έναρξη της έκθεσης έκοψε ο Υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Ο Δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης στο σύντομο  χαιρετισμό του είπε:

«Σας καλωσορίζουμε με πολύ χαρά γιατί η πόλη μας, ο ΄Αλιμος, είναι φτιαγμένος από δύο πράγματα: το πρώτο είναι η ιστορία του, μια μεγάλη ιστορία χιλιάδων χρόνων και το δεύτερο είναι η θάλασσά του.   Αυτή η λαμπρή γιορτή του θαλάσσιου τουρισμού είναι πολύ σπουδαίο γεγονός και μας γεμίζει με χαρά και υπερηφάνεια.  Θέλουμε να σας καλοδεχτούμε και να σας καλωσορίσουμε στην πόλη μας, ώστε από κοινού να διαφωτίσουμε τον κόσμο για τον θαλάσσιο τουρισμό και να τον πάμε πολλά βήματα μπροστά.  Δυστυχώς, και παρά το πρωτόκολλο, έπεται η αυτοδιοίκηση, όταν υπάρχει ανάγκη, όπως έγινε πρόσφατα με την πετρελαιοκηλίδα,  δεν προσφύγανε ούτε στη Βουλή, ούτε στα Υπουργεία.  Εμάς πήρανε τηλέφωνο,  τους Δημάρχους και τους Δημοτικούς Συμβούλους και «βάλαμε πλάτη» παρ’ ότι δεν είμαστε εμείς οι αρμόδιοι  για να σταματήσουμε την ρύπανση.  Σε αυτούς λοιπόν που είναι εργάτες μέσα στην Κοινωνία ,  θα πρέπει όχι μόνο να υπάρχει σεβασμός, αλλά θα πρέπει να  μας βοηθήσουν  και να μας δώσουν με το νόμο τα εργαλεία για να πάμε την πόλη μας πολλά βήματα πιο μπροστά.  Η Μαρίνα του Αλίμου είναι το στολίδι της πόλης μας, καταφέραμε να έχουμε έναν μικρό ρόλο στην ιδιωτικοποίηση που έχει ξεκινήσει το ΤΑΙΠΕΔ , θέλουμε όμως μεγαλύτερο ρόλο - μας αξίζει μεγαλύτερος ρόλος -  και πιστεύουμε ότι  μαζί με τον ΣΙΤΕΣΑΠ και άλλους φορείς θα μπορέσουμε στην πράξη, όπως κάνει πάντα η Αυτοδιοίκηση,  να αναδείξουμε το θαλάσσιο πρόσωπο της Μαρίνας και να πάμε τον θαλάσσιο τουρισμό πολλά βήματα μπροστά.  Σας ευχαριστώ και καλή επιτυχία !»

Ακολούθησε “Yachting Gastronomy” από την Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής “Acropolis”, με τη συνοδεία μουσικού προγράμματος.

 Η είσοδος είναι ελεύθερη

Παρασκευή 13/4 – Κυριακή 15/4: 10:00-21:00

Δευτέρα 16/4: 16:00-21:00

 

 

 

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr