All Around

Για λίγες ακόμη ημέρα θα φιλοξενείται στο Πολιτιστικό Κέντρο η έκθεση «Mad Playground»

Για λίγες ακόμη ημέρες θα φιλοξενείται στο Πολιτιστικό Κέντρο η έκθεση «Mad Playground»

Ο Δήμος Αλίμου, συνεχίζοντας τη φιλόδοξη προσπάθειά του για την απόκτηση Δημοτικής Πινακοθήκης, παρουσιάζει την τρίτη Εικαστική του Έκθεση, «Μad Playground», με έργα δύο εξαίρετων καλλιτεχνών, του Δημήτρη Αμελαδιώτη και του Φώτιου Μπάλα.

Η έκθεση εγκαινιάστηκε στις 7 Δεκεμβρίου και θα φιλοξενείται στο ισόγειο του Πολιτιστικού Κέντρου έως και την επόμενη Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου.

Όπως σημειώνει η ιστορικός Τέχνης και επιμελήτρια της έκθεσης, Νικολένα Καλαϊτζάκη: «Μad Playground• μια μετάβαση στον τόπο της παιχνιδιάρας φαντασίας του απύθμενου. Δες το όνειρο, δες την σκέψη, δες την ιδέα, από τις ρίζες τις βαθιές, πώς ενσαρκώνονται, στους υλικούς και άυλους μηχανισμούς της Τέχνης, στήνουν παιχνίδια. Αιχμηρά και αθώα, γελαστά και αγέλαστα, παραδομένα νοήματα, συμβολικά ορισμένα. Φροντισμένα με τρόπο αφαιρετικό ή ξεκάθαρο. Τρισδιάστατα μένουν με όψη μεστή. Στοίβες αράδες αντικείμενα σε συμφωνία. Θα μπορούσαν να μοιάζουν, έτσι όπως από τις μήτρες τους γεννιούνται, με ιδιόρρυθμα παζλ ή με εξαίσιους γρίφους. Στην πραγματικότητα χωράνε τον κόσμο. Τον ερμηνεύουν, τον ρωτάνε και τον πλάθουν αλλιώς...».

 

Πολιτιστικό Κέντρο Αλίμου: Λ. Ιωνίας 96

Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή: 10 π.μ. - 9 μ.μ./ Σάββατο: 5 - 9 μ.μ.