Ο Δήμος Αλίμου στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος «Η ζωή είναι ωραία», διοργανώνει το Σάββατο 11 Νοεμβρίου, περίπατο και Θεία Λειτουργία στη Μονή Αστερίου Καισαριανής.
Σε μία κατάφυτη, ήσυχη πλαγιά του Υμηττού, με πανοραμική θέα προς το λεκανοπέδιο της Αθήνας, βρίσκεται η Μονή Αστερίου, της οποίας τα αρχιτεκτονικά κατάλοιπα ανάγονται στον 16ο αιώνα.
Η μεταφορά θα γίνει δωρεάν με το πούλμαν του Δήμου που θα αναχωρήσει το Σάββατο 1; Νοεμβρίου στις 06:15 ακριβώς, στη συμβολή των οδών Υψηλάντου και Ερεχθείου. Η αναχώρηση από τον Υμηττό υπολογίζεται περίπου στις 11:00.
Δωρεάν Συμμετοχή.
Δηλώσεις συμμετοχής έως την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου.
Δηλώστε συμμετοχή στο 213 2008044 από Δευτέρα έως Παρασκευή 12:00 – 1500. Οι θέσεις θα είναι περιορισμένες και θα κρατούνται με τη σειρά προτεραιότητας των τηλεφωνημάτων.
