All Around

Βρεθήκαμε στην πρώτη ημέρα του Φεστιβάλ ΘΟΠΑΑ

Απόλυτα επιτυχημένη ήτανε η 1η μέρα του 2ου  Φεστιβάλ του Θουκυδίδειου Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Αλίμου (Θ.Ο.Π.Α.Α.)

Στο κατάμεστο ανοιχτό θέατρο «Μαίρη Αρώνη»  στην Πλατεία Καραϊσκάκη, μικροί και μεγάλοι παρακολούθησαν όλα τα δρώμενα με κέφι και θετική ενέργεια.

Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 18:00 με το «Εργαστήρι Πηλού» και συνεχίστηκε με αφήγηση παραμυθιών. Σειρά μετά είχαν  τα τμήματα χορού, μπαλέτου, πιάνου και χορωδίας, Belly dancing και η εκδήλωση συνεχίστηκε με προβολή φωτογραφικού υλικού από το Εργαστήρι Φωτογραφίας και Κινηματογράφου. Στο τέλος, η 1η ημέρα έκλεισε με συναυλία και ένα μεγάλο πάρτι με τραγούδι και χορό.

Ο Πρόεδρος του Θ.Ο.Π.Α.Α. Στέφανος Διαμαντής και ο Αντιπρόεδρος Νίκος Αλβανός παρακολούθησαν την εκδήλωση και ευχαρίστησαν τα παιδιά και τους γονείς για την εμπιστοσύνη και τη συμμετοχή τους, ενώ ο Δήμαρχος της πόλης Ανδρέας Κονδύλης, μίλησε για την σπουδαιότητα του έργου που παράγει ο Θ.Ο.Π.Α.Α.

Το Φεστιβάλ θα συνεχιστεί και σήμερα.

 

Ρεπορτάζ-Φωτογραφίες: Alimos Online