Άλιμος Online

Η Αντιδήμαρχος Αλίμου Μαίρη Ανανιάδου, θα μιλήσει για την ποιητική συλλογή του Ανδρέα Κατσικούδη

Η Αντιδήμαρχος Αλίμου Μαίρη Ανανιάδου, θα μιλήσει για την ποιητική συλλογή του Ανδρέα Κατσικούδη

Το Σάββατο 16 Ιουνίου στις 20:00, θα γίνει η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του Ανδρέα Κατσικούδη «Ποιήματα». Την εκδήλωση θα προλογίσει η Αντιδήμαρχος Αλίμου, Μαίρη Ανανιάδου.

Θα απαγγείλουν ποιήματα o ποιητής και ηθοποιός Σταμάτης Μπουρίκος, ο συγγραφέας και ποιητής Κώστας Μπαϊρακτάρης και η ηθοποιός Χριστίνα Τσάτσου. Προλογίζει η Μαίρη Ανανιάδου (αντιδήμαρχος Αλίμου). 

Θα προβληθούν φωτογραφίες του Α. Κατσικούδη και θα υπάρχει ζωντανή μουσική από τους κιθαρίστες Τάσο Λαμπρόπουλο (The Brothers and Others) και Χαρούτ Τοροσιάν.
Μουσική επιμέλεια - slide show: Μάγδα ΤσιτσεκίδουΟ Ανδρέας Κατσικούδης ταξιδεύει γράφοντας και φωτογραφίζοντας. Γυρίζει επίσης ταινίες μικρού μήκους και κάποτε θα γίνει μουσικός! Γράφει ποιήματα εδώ και 30 χρόνια και κάποια από αυτά έχουν μπει σε ομαδικές ποιητικές συλλογές.

Σάββατο 16 Ιουνίου 2018 στις 20:00

 Cinemarian: Γενναίου Κολοκοτρώνη 42, Κουκάκι, Φιλοπάππου

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr