Άλιμος Online

29 και 30 Ιουνίου διοργανώνονται τα Τουρνουά Πινγκ – Πονγκ και Τable Tennis

29 και 30 Ιουνίου διοργανώνονται τα Τουρνουά Πινγκ – Πονγκ και Τable Tennis

Tην Παρασκευή 29 και το Σάββατο 30 Ιουνίου, στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο Αλίμου διοργανώνονται το 1ο Α.C.P Ping Pong Tournament και το 1ο A.C.P Table Tennis Tournament.

Την Παρασκευή 29 Ιουνίου ξεκινά το Τουρνουά Πινγκ – Πονγκ και δικαίωμα συμμετοχής έχουν αγόρια και κορίτσια όλων των ηλικιών με ελάχιστη αγωνιστική εμπειρία. Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι έως τις 27 Ιουνίου στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο τηλέφωνο 210 9932702.

Το Σάββατο 30 Ιουνίου, τη σκυτάλη θα πάρει το Τουρνουά Επιτραπέζιου Τέννις για ανεξάρτητους και βετεράνους αθλητές. Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι έως τις 27 Ιουνίου στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο τηλέφωνο 210 9932702. Η συμμετοχή είναι 5€.

Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο: Μεγάλης του Γένους Σχολής 10, Άλιμος

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr