Άλιμος Online

Την Παρασκευή η δεύτερη συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου και Σωκράτη Μάλαμα στο Φάληρο

Την Παρασκευή η δεύτερη συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου και Σωκράτη Μάλαμα στο Φάληρο

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου και ο Σωκράτης Μάλαμας ανακοίνωσαν τη συναυλία τους στις 9 Ιουνίου στην Πλατεία Νερού του Φαλήρου, και γρήγορα έγινε sold out, κάτι που «ανάγκασε» τους διοργανωτές να ορίσουν και νέα ημερομηνία.

Την Παρασκευή 15 Ιουνίου, οι δύο καλλιτέχνες θα συναντηθούν ξανά επί σκηνής στην Πλατεία Νερού για να μας χαρίσουν ένα ακόμη μελωδικό ταξίδι. Οι πόρτες ανοίγουν στις 18:00. Ο Πέτρος Μάλαμας θα βρίσκεται στη σκηνή στις 20:15. Στις 21:15 Θανάσης Παπακωνσταντίνου και Σωκράτης Μάλαμας θα ξεκινήσουν το live που όλοι περιμέναμε. 

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρείας, Fuzz Productions:

Ακόμα και η Πλατεία Νερού αποδείχτηκε μικρή για να χωρέσει την προσμονή του κοινού να παρακολουθήσει επί σκηνής τη σύμπραξη των δύο σπουδαίων καλλιτεχνών, η οποία ακολούθησε την αντίστοιχη δισκογραφική.

Επιθυμώντας να ικανοποιήσουμε αυτήν την, χωρίς προηγούμενο, ζήτηση που υπάρχει και, κυρίως, αποσκοπώντας στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των χιλιάδων μουσικόφιλων που επιθυμούν να παρευρεθούν στη συναυλία των Παπακωνσταντίνου και Μάλαμα, στην ήδη υπάρχουσα ημερομηνία  προστίθεται και η Παρασκευή 15 Ιουνίου, επίσης στην Πλατεία Νερού.

Η προπώληση συνεχίζεται στα 13 ευρώ. Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 15 ευρώ.

Διάθεση εισιτηρίων:
Online: www.viva.gr και http://www.fuzzclub.gr/event/papakonstantinou-malamas/
Tηλεφωνικά: 11 876
Φυσικά σημεία: Kαταστήματα Reload, Seven Spots, Media Markt, Ευριπίδης, στο Viva Kiosk(Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00).

 

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr