Άλιμος Online

O κήπος του «ΧΗ.ΜΑ» σε περιμένει για μοναδικές βραδιές

O κήπος του «ΧΗ.ΜΑ» σε περιμένει για μοναδικές βραδιές

Ο κήπος του εστιατορίου «ΧΗ.ΜΑ» σε περιμένει με την παρέα σου για μοναδικές στιγμές.

Το δροσερό αεράκι θα συνοδεύει τις καλοκαιρινές νύχτες που θα απολαμβάνεις το εκλεκτό φαγητό του εστιατορίου παρέα με τους αγαπημένους σου.  Στο «ΧΗ.ΜΑ» η Χημεία των γεύσεων εκτελείται με Μαθηματική ακρίβεια και έτσι, έχει γίνει ένας από τους προορισμούς των καλοφαγάδων του Αλίμου, των Νοτίων αλλά και των Αθηναίων. Οι γεύσεις αλλά και το ξεχωριστό περιβάλλον του, είναι φημισμένα σε όλη την Αθήνα και όσοι είχαν ήδη γνωρίσει το «αδελφάκι» του στην Παλαιά Φώκαια, χάρηκαν ιδιαίτερα με την άφιξή του στον Άλιμο.

Στον φιλικό και προσεγμένο χώρο του θα νιώσεις πως βρίσκεσαι για λίγο μακριά από την πόλη. Εκεί, που το καλό φαγητό αλλά και ένα ποτήρι κρασί ή κρύας μπύρας είναι «ό,τι χρειάζεσαι» για να περάσεις με την παρέα σου απολαυστικά γευστικές στιγμές και να πείτε τα νέα της εβδομάδας ή ακόμη, και της ημέρας.

ΧΗ.ΜΑ: Βαλλιάνου και Θεοτόκη 1, Άλιμος – 210 9825026

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr