Άλιμος Online

Στον «Karpo» θα βρεις χάρτινα καλαμάκια και μπορείς να φέρεις το δικό σου ποτήρι για να βάλουν το αγαπημένο σου ρόφημα

Στον «Karpo» θα βρεις χάρτινα καλαμάκι και μπορείς να φέρεις το δικό σου ποτήρι για να βάλουν το αγαπημένο σου ρόφημα

Ο «Karpos» υιοθετεί μία ακόμη πιο eco friendly στάση και μπορείς να φέρεις το δικό σου ποτήρι ώστε να το γεμίσουν με το αγαπημένο σου ρόφημα ή καφέ αλλά και να βρεις χάρτινα καλαμάκια για το σπίτι ή το γραφείο σου.

 Με αυτό τον τρόπο περιορίζεις τη χρήση πλαστικού, ενώ αν γεμίσεις το δικό σου ποτήρι κερδίζεις μία μικρή έκπτωση στο ρόφημά σου. Τα χάρτινα καλαμάκια υπάρχουν σε διάφορα σχέδια και χρώματα και βοηθούν στη μείωση του πλαστικού στον πλανήτη, που ολοένα και αυξάνεται. Τα μίας χρήσης πλαστικά ποτήρια και καλαμάκια, αποτελούν μία από τις «περιβαλλοντικές πληγές» του πλανήτη καθώς κάνουν δεκάδες χρόνια να αποσυντεθούν και τα πλαστικά καλαμάκια δεν μπορούν να ανακυκλωθούν.

Στο site stopotirimou.gr, θα βρεις ποια καταστήματα έχουν υιοθετήσει μία περιβαλλοντική στάση, ξαναγεμίζοντας το δικό σου ποτήρι.

 

Karpos: Θουκυδίδου 44, Άλιμος – 215 5017953

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr