Άλιμος Online

Εκδρομή στα Πρώην Βασιλικά Κτήματα στο Τατόι και ξενάγηση με ειδική τιμή για τους Αλιμιώτες και τις Αλιμιώτισσες

Εκδρομή στα Πρώην Βασιλικά Κτήματα στο Τατόι και ξενάγηση με ειδική τιμή για τους Αλιμιώτες και τις Αλιμιώτισσες

Ο Δήμος Αλίμου στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος «Η ζωή είναι ωραία», μας πάει μία βόλτα στα  Πρώην Βασιλικά Κτήματα στο Τατόι και η ξεναγός Ασάνη Λιάπη αναλαμβάνει τα υπόλοιπα!

Την Κυριακή 17 Ιουνίου θα επισκεφτούμε τα Πρώην Βασιλικά Κτήματα, 15 χιλιόμετρα βόρεια του κέντρου της Αθήνας, ώστε να βρεθούμε στην πιο γνωστή όαση  της Αττικής, στους πρόποδες της Πάρνηθας, όπου βρίσκεται το θερινό ανάκτορο της παλαι ποτέ ελληνικής βασιλικής οικογένειας.

Η μεταφορά θα γίνει δωρεάν με το πούλμαν του Δήμου που θα αναχωρήσει την Κυριακή 17 Ιουνίου στις08:00  ακριβώς, στη συμβολή των οδών Υψηλάντου και Λευκωσίας.

Αναχώρηση από το Τατόι: Περίπου στις 13:00.

Τιμή εισιτηρίου: 3€

Δηλώσεις συμμετοχής έως την Πέμπτη 14 Ιουνίου.

Δηλώστε συμμετοχή στο 213 2008044 από Δευτέρα έως Παρασκευή 12:00 – 1500. Οι θέσεις θα είναι περιορισμένες και θα κρατούνται με τη σειρά προτεραιότητας των τηλεφωνημάτων.

 

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr