Άλιμος Online

Ημερίδα και συνέντευξη τύπου στον Άλιμο σχετικά με τη δράση «Σχολικός Αθλητισμός Δ΄ Αθήνας»

Ημερίδα και συνέντευξη τύπου στον Άλιμο σχετικά με τη δράση «Σχολικός Αθλητισμός Δ΄ Αθήνας»

Ημερίδα και συνέντευξη τύπου, σχετικά με τις δράσεις «Σχολικός Αθλητισμός Δ' Αθήνας», που διοργανώνει η Δ' Διεύθυνση Εκπαίδευσης, πραγματοποιήθηκε σήμερα (Τετάρτη 16 Μαΐου), στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αλίμου.

Η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος του Δήμου Αλίμου και Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Αλίμου, Δώρα Σύρμα, μίλησε εκ μέρους του Δημάρχου Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη και εξέφρασε την ικανοποίηση του Δημάρχου και της ίδιας, για την δράση αυτή που σκοπό έχει τη συμμετοχή και την αλληλεπίδραση μεταξύ των παιδιών μέσω του παιχνιδιού και των αγωνισμάτων. Ο Δήμος Αλίμου στηρίζει την δράση αυτή, με την κάλυψη των εξόδων της μετακίνησης των μαθητών.

«Το ΕΠΑΛ Αλίμου, σχεδίασε το λογότυπο της δράσης, γεγονός που μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους», πρόσθεσε η Αντιδήμαρχος.

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr