Άλιμος Online

KomisOil, γιατί στην εποχή μας και το κάθε Ευρώ μετράει !

KomisOil, γιατί στην εποχή μας και το κάθε Ευρώ μετράει !

Το πρατήριο καυσίμων της ΕΚΟ επί της Λεωφ. Καλαμακίου 69, λειτουργεί από το 2010. Πρόκειται για μία οικογενειακή επιχείρηση, με πολυετή εμπειρία στον χώρο των καυσίμων και του αυτοκινήτου, που καλύπτει με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες του ιδιώτη καταναλωτή, των επαγγελματιών οδηγών και των επιχειρήσεων.

Το πρατήριο λειτουργεί με τις υψηλές προδιαγραφές ποιότητας της ΕΚΟ, υπό την διεύθυνση της KomisOil, παρέχοντας τις καλύτερες τιμές της αγοράς σε καύσιμα πιστοποιημένης ποιότητας και ποσότητας.   Στις σύγχρονες δεξαμενές καυσίμων γίνονται συνεχείς και αυστηροί έλεγχοι. Το πρατήριο λειτουργεί με καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό και άμεση φιλική εξυπηρέτηση στον κάθε πελάτη.

Στο πρατήριο επίσης, λειτουργεί υπερσύγχρονο πλυντήριο αυτοκινήτων και φορτηγών, για πλύσιμο εξωτερικό, εσωτερικό και γενικό (και από κάτω), κέρωμα, γυάλισμα, βιολογικό καθαρισμό του σαλονιού, όπως επίσης υπάρχει και δυνατότητα αλλαγής λαδιών.

Δέχονται όλες τις πιστωτικές κάρτες.

 

Πρατήριο Καυσίμων ΕΚΟ

Λεωφ. Καλαμακίου 69, Άλιμος

Τηλ. 210 9859 500

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr