Άλιμος Online

Αύριο η παρουσίαση του βιβλίου του Δρ. Μάνου Στεφανίδη «Τρέλα και Ιδιοφυία: Βαν Γκογκ, Χαλεπάς»

Απόψε η παρουσίαση του βιβλίου του Δρ. Μάνου Στεφανίδη «Τρέλα και Ιδιοφυία: Βαν Γκογκ, Χαλεπάς»

Ο Δρ. Μάνος Στεφανίδης θα παρουσιάσει την επόμενη Τετάρτη, 16 Μαϊου, το βιβλίο του  «Τρέλα και Ιδιοφυία: Βαν Γκογκ, Χαλεπάς» στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλίμου.

Η πολιτιστική εταιρεία ΛΑΒΡΥΣ, στα πλαίσια της έκθεσης VAN GOGH ALIVE – THE EXPERIENCE που φιλοξενήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, κυκλοφορεί το βιβλίο του  καθηγητή – ιστορικού τέχνης, κυρίου Μάνου Στεφανίδη με τίτλο «Ιδιοφυΐα και Τρέλα. Βαν Γκογκ, Χαλεπάς».

Η συγκεκριμένη έκδοση σκοπό είχε να συμβάλλει στον βαθιά εκπαιδευτικό χαρακτήρα της έκθεσης και να συνδέσει δύο εμβληματικές προσωπικότητες της ζωγραφικής που αν και δε συναντήθηκαν ποτέ, οι ζωές τους έχουν πολλά κοινά σημεία αναφοράς.

Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει στις 19:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλίμου (Λ. Ιωνίας 96) και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr