Άλιμος Online

Τρεις ασκήσεις για να «σφίξεις» το σώμα σου, τις οποίες μπορείς να κάνεις σπίτι σου

Τρεις ασκήσεις για να «σφίξεις» που μπορείς να κάνεις σπίτι σου

H γυμνάστρια Ελένη Γεροντή του The E.G Body Project, μας δίνει τρεις απλές ασκήσεις για να «σφίξεις» το σώμα σου, τις οποίες μπορείς να κάνεις σπίτι σου.

Η Μαρία σού δείχνει τις ασκήσεις και η personal trainer σού λέει πώς να τις κάνεις και για πόση ώρα. Φυσικά, υπάρχουν διάφορες εναλλαγές που μπορεί να γίνουν, ανάλογα με το πόσο γυμνασμένη/ος είσαι.

Προβολές ποδιών: 12 -15 επαναλήψεις

Οι μύτες και των δύο ποδιών να κοιτάνε μπροστά. Όταν εκτελούμε την άσκηση το γόνατο του μπροστινού ποδιού δεν πρέπει να περνάει τη μύτη μας. Τα γόνατά μας να είναι σε γωνία 90μοιρών, χωρίς όμως το πίσω να ακουμπά κάτω.

Καθίσματα ποδιών – Squat: 12 -15 επαναλήψεις

Κρατάμε ίσιο τον κορμό. Ανοίγουμε τα πόδια στο άνοιγμα των ώμων με τα πέλματά μας να κοιτούν μπροστά. Σπρώξτε χαμηλά και πίσω τη λεκάνη «σα να θέλετε να καθίσετε σε ένα σκαμπό». Το βάρος σας θα πρέπει να το ρίξετε στις φτέρνες και εκπνέουμε επιστρέφοντας στην αρχική θέση.

Push – ups: 12 -15 επαναλήψεις

Τα πέλματά σας να είναι ανοιχτά στο πλάτος των ώμων. Τα χέρια πρέπει να είναι ανοιχτά περίπου 15-20 εκατοστά δίπλα στον κορμό μας. Χαμηλώνουμε προς το πάτωμα μέχρι οι αγκώνες να σχηματίσουν 90μοίρες και συγχρόνωνς, σφίγγουμε τους κοιλιακούς μας. Αν δεν μπορείτε με ίσια πόδια, μπορείτε να ακουμπήσετε τα πόδια στο πάτωμα σταυρώνοντας τους αστραγάλους.

H εναλλακτική:

The E.G. Body Project by Ελένη Γεροντή - Personal Trainer - Prenatal Pilates Certified - Total Body Workout
Transformation

Αριστοτέλους 36 (Απέναντι από το Δημαρχείο - ισόγειο), Άλιμος -  697 322 9136

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr