Άλιμος Online

Ξενάγηση στα Προπύλαια και το Μουσείον της Πόλεων των Αθηνών, με ειδική τιμή για για τους Αλιμιώτες και τις Αλιμιώτισσες

Ξενάγηση στα Προπύλαια και το Μουσείον της Πόλεων των Αθηνών, με ιειδκή τιμήα για τους Αλιμιώτες και τις Αλιμιώτισσες

Ο Δήμος Αλίμου στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος «Η ζωή είναι ωραία», μας ξεναγεί με την Ασάνη Λιάπη στα Προπύλαια και το Μουσείον της Πόλεως των Αθηνών, την Κυριακή 22 Απριλίου.

Η βόλτα θα ξεκινήσει μπροστά από τη λεγόμενη «Αθηναική τριλογία», σήμα κατατεθέν του κέντρου της πόλης. Θα μιλήσουμε για τα κτίρια και τα γλυπτά που βρίσκονται στα Προπύλαια, και στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το Μουσείο της πόλης των Αθηνών ώστε να γνωρίσουμε μέσα από τα εκθέματα την ιστορία της Αθήνας από την Τουρκοκρατία έως το σήμερα. Η ξενάγηση θα ολοκληρωθεί με δροσιστικό χυμό  ή καφέ στον κήπο του Black Duck.

Η μεταφορά θα γίνει δωρεάν με το πούλμαν του Δήμου που θα αναχωρήσει την Κυριακή 22 Απριλίου στις 10:15 ακριβώς, στη συμβολή των οδών Υψηλάντου και Λευκωσίας.

Αναχώρηση από το καφέ: Περίπου στις 14:30

Τιμή εισιτηρίου: 6€

Δηλώσεις συμμετοχής έως την Πέμπτη 19 Απριλίου.

Δηλώστε συμμετοχή στο 213 2008044 από Δευτέρα έως Παρασκευή 12:00 – 1500. Οι θέσεις θα είναι περιορισμένες και θα κρατούνται με τη σειρά προτεραιότητας των τηλεφωνημάτων.

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr