Άλιμος Online

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της σειράς του BBC στον Αρχαιολογικό Χώρο του Σουνίου

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της σειράς του BBC στον Αρχαιολογικό Χώρο του Σουνίου

Έγιναν χθες, στον αρχαιολογικό χώρο του Σουνίου, στο Ναό του Ποσειδώνα,  τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειρά του BBC « Η Μικρή Τυμπανίστρια».

Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Νοτιοκορεάτης σκηνοθέτης Παρκ Τσαν Γου  και η σειρά πρόκειται να προβληθεί σε 80 χώρες. Η «Μικρή Τυμπανίστρια» είναι ένα κατασκοπικό έργο του γνωστού συγγραφέα Τζον Λε Καρέ και οι πρωταγωνιστές της σειράς είναι οι: Φλόρενς Πιού, Αλεξάντερ Σκάρσγκααρντ και Μάικλ Σάνον.

Υπενθυμίζουμε ότι αρχικά το Κ.Α.Σ. (Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο) είχε αρνηθεί το αίτημα του τηλεοπτικού σταθμού για την  χορήγηση άδειας κινηματογράφησης, καθώς θεωρούσαν ότι τα γυρίσματα θα είχαν μεγάλη χρονική έκταση (από τις 7 το πρωί μέχρι τις 7 το βράδυ), ο αριθμός ατόμων θα ήταν μεγάλος (120 άνθρωποι θα στέκονταν σε σημεία ελέγχοντας τη ροή των επισκεπτών και σταματώντας την για λίγο όταν χρειαζόταν) και ο βαρύς εξοπλισμός θα δυσχέραιναν υπέρμετρα τη λειτουργία του αρχαιολογικού χώρου.

Τελικά, μετά τις σφοδρές αντιδράσεις, αλλά και το νέο αίτημα για λιγότερο χρόνο γυρισμάτων (μέχρι τις 3 το μεσημέρι), το Κ.Α.Σ. επέτρεψε να γίνει το γύρισμα.

 

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr