Άλιμος Online

Forbes: Η Λίμνη Βουλιαγμένης και η Βάρκιζα στα 10 καλύτερα σημεία της Ελλάδας

Forbes: Η Λίμνη Βουλιαγμένης και η Βάρκιζα στα 10 καλύτερα σημεία της Ελλάδας

O travel blogger Antony Grant, «μαγεύτηκε» από τη Λίμνη Βουλιαγμένης και γράφει γι αυτή σε άρθρο του στο περιοδικό «Forbes».

Με τίτλο «Τα 10 σημεία που πρέπει να επισκεφτείς στην Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι», ο Grant έγραψε για τη χώρα μας και παροτρύνει τους αναγνώστες να επισκεφτούν, μεταξύ άλλων, τη Λίμνη Βουλιαγμένης αλλά και τα Λιμανάκια της Βάρκιζας και τον Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο. Συγκεκριμένα, η λίστα του περιλαμβάνει τους εξής προορισμούς – προτάσεις: Αθήνα, Λίμνη Βουλιαγμένης, Θεσσαλονίκη, Μήλος, Πάρος, Κρήτη (βόρεια πλευρά), Κρήτη (νότια πλευρά), Κάρπαθος, Κέρκυρα και Νότια Αττική (Βάρκιζα και Σούνιο).

Για τη Λίμνη Βουλιαγμένης που την κατέταξε στο Νο2 έγραψε:  «Η μυστηριώδης Λίμνη Βουλιαγμένης βρίσκεται μόλις 15 μίλια έξω από την Αθήνα αλλά φαίνεται να ανήκει σε έναν άλλο κόσμο. Το όνομά της προέρχεται από την ελληνική λέξη «βουλιάζω» και η μαγευτική αυτή Λίμνη  σχηματίστηκε όταν η οροφή μιας τεράστιας υπόγειας πηγής κατέρρευσε.

Για όσους γνωρίζουν το Ελ Καπιτάν στην κοιλάδα του Γιοσέμιτι, προσθέστε μια ζεστή παρθένα λίμνη με θεραπευτικά νερά και ένα υπαίθριο εστιατόριο και έχετε μία ιδέα για το εξαιρετικό φυσικό περιβάλλον της Λίμνης».

Ολόκληρο το άρθρο εδώ

 

Τατιάνα Τζινιώλη

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr