Άλιμος Online

Ξεκινά σήμερα το Yachting Festival στη Μαρίνα Αλίμου

Ξεκινά σήμερα το Yachting Festival στη Μαρίνα Αλίμου

Η Μαρίνα Αλίμου θα φιλοξενεί το Yachting Festival από τις 12 έως τις 16 Απριλίου.

Mία «ΓΙΟΡΤΗ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ & ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ» στην Μαρίνα Αλίμου, την μεγαλύτερη Μαρίνα της χώρας, που είναι η κύρια επαγγελματική βάση των σκαφών στην Αττική. Παράλληλα, θα συνδυαστούν πληθώρα Ελληνικών γεύσεων που θα επιμεληθεί η Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής «Acropolis» προσθέτοντας έτσι, ένα ιδιαίτερο γαστρονομικό ταξίδι στη διοργάνωση.

Ενδεικτικό Πρόγραμμα:

1η Ημέρα : Eγκαίνια της έκθεσης στις 18:00 από υπουργούς, φορείς, Έλληνες και ξένους συνεργάτες, που ασχολούνται με τον Τουρισμό. Θα ακολουθήσει Yachting Gastronomy με την Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής «Acropolis», με τη συνοδεία μουσικού προγράμματος.

2η Ημέρα : Συνέδριο για το ρόλο του «Yachting» ως ειδική | εναλλακτική μορφή Τουρισμού. Εισηγήσεις από Έλληνες και ξένους ομιλητές, με έμπειρες και καλές πρακτικές από Ελλάδα και εξωτερικό. Στο τέλος, θα δημιουργηθεί παρουσίαση με θέμα «Yachting Gastronomy» από την Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής  «Acropolis».

3η Ημέρα : Ειδική Ημερίδα για το κοινό: «Yachting, προσιτή οικονομική λύση για δραστηριότητες ποιοτικού τουρισμού» με συμμετοχή και παρουσίαση Περιφερειών και Λιμενικών Ταμείων, με ολοήμερη γευστική παρουσίαση των ΔΙΕΚ Ελλάδος και των Chef της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής «Acropolis».

4η Ημέρα : Γευστική παρουσίαση από τους σπουδαστές των ΔΙΕΚ Ελλάδος και των Chef της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής «Acropolis».


Στο YACHTING FESTIVAL ATHENS θα μπορέσετε να δείτε τις μοναδικές υπηρεσίες απομακρυσμένης διαχείρισης στόλων μέσω δορυφόρων της Kentall Tech Ltd, Αντικλεπτικών συστημάτων καθώς και τα προϊόντα νανοτεχνολογίας για προστασία και αδιαβροχοποίηση όλων των επιφανειών (ξύλα, πλαστικά, ανοξείδωτα, τζάμια, υφάσματα, σχοινιά, WC κλπ) που εξασφαλίζουν προστασία UV, προστασία Αντιβακτηριδιακή, μακροζωία αλλά και μεγάλη ευκολία στον καθαρισμό.. 
Επίσης τις προβλήτες της Μαρίνας Αλίμου, οι επισκέπτες θα μπορούν να επιβιβαστούν σε σκάφη, να ενημερωθούν για τους παράκτιους και νησιώτικους προορισμούς, να παρακολουθήσουν μίνι συνεδριακές εκδηλώσεις σε επαγγελματικά και απλά θέματα σχετικά με τον θαλάσσιο τουρισμό, να λάβουν πληροφορίες από τους διάφορους προορισμούς, και να δουν τις διάφορες δραστηριότητες που μπορούν να γίνουν με ένα σκάφος, όπως:

Ιστιοπλοΐα
Κολύμβηση 
Θαλάσσιο σκί
Windsurfing – Ιστιοσανίδα 
Kitesurfing
Jet ski
Sea bob 
Sea ski
Snorkeling – με μάσκα 
Κατάδυση με μπουκάλες
Ψάρεμα Ψαροντούφεκο
Και άλλες δραστηριότητες που μπορούν να γίνουν σε συνδυασμό με ένα σκάφος
Επαγγελματίες θα είναι διαθέσιμοι για να ενημερώσουν τους επισκέπτες για όλους του τρόπους και τις μορφές της δραστηριότητας του θαλάσσιου τουρισμού.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr